Dagboka fredag 20. august 2010

Fredagen markerer slutten på en turbulent uke. Overgangsryktene ruller videre og noen spillere forsøker å sutre seg bort fra sin nåværende arbeidsgiver. Brukthandel og to for én Vi vil ha Bolanos, Start vil ha tilbake Hæstad, mens vi heller vil bytte med Bengt, Dawda og Birger Madsen. Nei, vi snakker ikke om to gutter som … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. august 2010»

Fredagen markerer slutten på en turbulent uke. Overgangsryktene ruller videre og noen spillere forsøker å sutre seg bort fra sin nåværende arbeidsgiver.

Brukthandel og to for én
Vi vil ha Bolanos, Start vil ha tilbake Hæstad, mens vi heller vil bytte med Bengt, Dawda og Birger Madsen. Nei, vi snakker ikke om to gutter som bytter fotballkort vi snakker om reelle forhandlinger mellom to Tippeligalag. At situasjonen ligner litt om oppveksten hvor vi satt utafor kiosken og bytta kort hver gang vi hadde fått ukelønn og kunne kjøpe oss en ny pakke med kort, jo, det gjør det definitivt.

Jeg tror ikke at det er aktuelt å bytte bort landslagsspiller Hæstad med Bolanos. Det vil være et helt feil signal i forhold til satsing. Jeg vil synes det er trist om vi bytter noen av de andre også, men det vil i det minste være spiselig.

Sutrer seg bort fra Start
Bolanos opplyser nå til pressen at han ikke er motivert for å spille mer for Start, en uttalelse som er gjort for å presse Start til å selge, en uttalelse som ikke er prisdrivende. Om det blir vi eller RBK eller andre som ender opp med Bolanos, er det noen som tror han vil være lojal mot oss når større klubber lokker?

Vil vi ha en spiller som til de grader viser at han setter seg selv langt foran de kontraktsmessige forpliktelser han har til sin nåværende klubb. Jeg for min del liker ordentlige folk, hel ved, folk som gjør det dem sier, holder det dem lover og gjør det de kan. Bolanos imponerer ikke i så henseende.

Sandefjord
Vi får de vi får og vil spille med de vi har. Du og jeg er her uansett, nå handler alt om Sandefjord. Det er i den kampen vi kan vise at prosjektet Martin har jobbet med siden han kom, ikke handla om en enkeltspiller, men om å gjøre folk trygge og gode. Vi er Vålerenga, vi skal være med i toppen hele veien inn. Vi skal ut i Europa i 2011 og vi skal pisse på lag som godset, Aafk og Tromsø i medaljekampen.

Vålerenga i dag
Livet har gått videre

Legg igjen en kommentar