Dagboka tirsdag 20. juli 2010

Andrelaget vant og vi koser oss mer med seier en over xxx. Etter en ekstremt kjedelig fotballkamp mellom stasjonsbygdbønda og TIL er vi alene på andreplass i Tippeligaen. Andreplass etter 17 kamper Med to poeng i gjennomsnitt på de 17 første kampene ligger Vålerenga finfint plassert bare tre poeng bak ledende RBK. Jeg for min … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. juli 2010»

Andrelaget vant og vi koser oss mer med seier en over xxx. Etter en ekstremt kjedelig fotballkamp mellom stasjonsbygdbønda og TIL er vi alene på andreplass i Tippeligaen.

Andreplass etter 17 kamper
Med to poeng i gjennomsnitt på de 17 første kampene ligger Vålerenga finfint plassert bare tre poeng bak ledende RBK.
Jeg for min del begynner å få den følelsen jeg hadde høsten 2004, RBK viser svakhetstegn og Vålerenga spiller den beste og mest underholdende fotballen. Denne gangen er avstanden mindre og svakhetstegnene større, det er rusk i maskineriet til trøndera, det er ikke lenger slik at kampa er avgjort før dem er spilt.

Fellah bør bli kreditert målet
Hvilket jævla skudd det var, Thomas Myhre i full strekk opp mot krysset får returen fra tverrliggeren i ryggen så den går i mål. Det blir for dumt å kalle det selvmål, jo da hadde ikke Myhre vært der ville det ikke blitt mål, men den type skåringer bør krediteres den som fyrer av og ikke gå inn i historiebøkene som et selvmål ja nærmest en keepertabbe.

Avisoversiktene er morsom lesning
Det er vi som skårer mest mål, det er vi som har toppskåreren, våre spillere dominerer poengbørsene i avisene og vi sloss om seriegullet etter mer enn halvspilt serie. Det er ikke rart at vi gliser og koser oss, det er ikke rart at neste kamp ikke kommer tidlig nok for tiden. Stemningen i troppen er god og det virker som om alle gleder seg til fortsettelsen og stort bedre utgangspunkt er det vel knapt mulig å ha.

Det eneste vi mangler er en tommel opp fra lommeboka til Fredriksen og eller Trøim, en tommel som gjør det mulig å styrke stallen uavhengig av om noen selges. Det er vel faktisk så enkelt at om Moa eller Fellah selges, så selger vi samtidig drømmen om seriegull, dersom ikke erstatterne er spillere etablert i Tippeligaen. Vi får klamre oss til håpet om at klubbkassene i Europa er tomme slik at vi får beholde våre beste ut sesongen.

Moste Kjelsås 6-0
Andrelaget lekte med Kjelsås i går og etter 5-0 til pause spaserte gutta inn tre poeng foran 50 tilskuere. Poengene i går var viktige og reduserte avstanden til trygg grunn til fire poeng. Nå handler det om å plukke poeng jevnt og trutt fremover så berger vi plassen. Mos var banens beste i går, tre mål og bevegelig gjennom hele kampen. Viktig det også, med Bojan som kan være på vei bort trenger vi alternativer på kanten.

Vålerenga i dag
Kos deg og les toppskårerlister, tabeller, assisttoppen og spillerbørser.

Legg igjen en kommentar