Dagboka onsdag 21. juli 2010

Det er midtimellom dagen, vi er midt i mellom den deilige overkjøringa av xxx og de tre poenga vi bør ta mot Aafk. Aafk er svekka Aafk møter oss uten Magnus Sylling Olsen, en angrepsspiller som har starta 12 kamper og kommet inn i fire i årets sesong. Nå ville nok ikke denne Sylling Olsens … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. juli 2010»

Det er midtimellom dagen, vi er midt i mellom den deilige overkjøringa av xxx og de tre poenga vi bør ta mot Aafk.

Aafk er svekka
Aafk møter oss uten Magnus Sylling Olsen, en angrepsspiller som har starta 12 kamper og kommet inn i fire i årets sesong. Nå ville nok ikke denne Sylling Olsens tilstedeværelse på lørdag tatt nattesøvnen fra våre gutter, men vi får ta det vi får. Ellers blir det ikke gjensyn med Glenn Roberts som har reist til Sverige, mens Carlsen og Arneng er ute med skader, slik det ser ut per i dag. Det eneste vi kan være trygge på er at Rekdal vil prøve å rane oss for poeng med en stor porsjon verdensklassecoaching kombinert med langpasninger til stakan på topp.

Deilig at Lyn er borte
Rbk møter i år Aafk i sin siste seriekamp på Lerkendal, om vi da fortsatt er med i gullstriden er det deilig å vite at det er ordentlige folk og ikke kjeltringer som skal spille den avgjørende kampen. Rekdal vil garantert gjøre det han kan og det minner vel kanskje litt om 2005 sesongen, da det var tidligere vålerengatrener Egil Drillo Olsen som møtte gullrivalen i siste kamp, nå er det Rekdals tur til å gjenta Drillos bragd. Vi slipper altså å frykte kjeltringstreker fra faenskapet vest i byen og vil vite at de som hever pokalen gjør det fordi de er Norges beste lag 2010. XXX er ferdig med RBK og da frykter jeg strengt tatt ikke at noen andre lag skulle finne på å legge seg på rygg mot trøndera.

Enga både her og der
Jeg kom nettopp hjem fra to uker på Cuba og etter å ha møtt to bergensere , hvor min største glede var at de hadde funnet hverandre i stedet for å spre skarregener utover den dannede delen av landet var det ingen nordmenn å se. Avreisedagen tok vi en liten spasertur i Havanas gater og vis-a-vis Hotel Inglaterra inntok vi en flaske lokalt øl. Det var da jeg så den blå ringen på underarmen til en kar som satt sammen med en skokk øvrige kubanere. Joda, mannen ser den norske T-skjorta og tar kontakt. En vålerengasupporter som har emigrert til Cuba og bodd der i 16 år. Han roper bort sønnen sin også, en 9-åring som skal være den eneste cubaneren i Klanen. Jeg tar meg i å tenke på floskelen om at verden er liten før jeg slår bort den tanken og erstatter den med ”Vålerenga er svære, vi er faen over alt”. Hilsner fra Cuba er i hvert fall overlevert.

Vålerenga med tilbud til Norway Cup deltagere
Hjemmekampen mot Start tilbys alle deltagende lag i Norway Cup for kr. 50 per billett , det er samme pris for voksne og barn. Først skal unga sparke ball på sletta, så får dem komme ned til Vålerenga å se hvordan spillet skal utøves. Det har etter hvert blitt en hyggelig tradisjon dette med å fylle stadion med unge lag fra hele landet.

Kampen mot Barcelona
Det kunne vel vært greit om Vålerenga gikk ut og avklarte litt rundt hvem som kommer, det er litt forskjell på å møte stjernelaget deres og å møte rekruttlaget. Vi håper at dette blir kommunisert så fort det er avklart.

Vålerenga i dag
Slapp av, slå av mobilen, klø deg i skrittet og nyt ferien.

Legg igjen en kommentar