Vålerenga – Strømsgodset 1-0

Er det ikke deilig å bare vinne? Rett og slett få med seg treer’n hjem. Ullevaal Stadion, 24.05.2009 18.00 Tippeligaen 11. runde – 8295 tilskuere Vålerenga 1 ( 0) – Strømsgodset 0 ( 0) Mål: 83 Bengt Sæternes 1-0 Gult kort Vålerenga: Jarl André Storbæk (8) Gult kort Godset: Alfred Sankoh (29) Vålerenga: Troy Perkins … Fortsett å lese «Vålerenga – Strømsgodset 1-0»

Er det ikke deilig å bare vinne? Rett og slett få med seg treer’n hjem.

Ullevaal Stadion, 24.05.2009 18.00
Tippeligaen 11. runde – 8295 tilskuere

Vålerenga 1 ( 0) – Strømsgodset 0 ( 0)

Mål:
83 Bengt Sæternes 1-0

Gult kort Vålerenga: Jarl André Storbæk (8)
Gult kort Godset: Alfred Sankoh (29)

Vålerenga: Troy Perkins – Freddy dos Santos (Amin Nouri inn 67), Erik Hagen (Allan K. Jepsen inn 45), André Muri, Jarl André Storbæk – Kristofer Hæstad, Martin Andresen, Bojan Zajic ( Mohammed Fellah inn 72) –
Dawda Leigh, Bengt Sæternes, Mohammed Abdellaoue

Strømsgodset: Lars Ivar Moldskred – Steinar Pedersen, Alexander Aas, Glenn Andersen, Joel Riddez – Fredrik Winsnes, Ousman Nyan (Komlan Amewou fra 69) – Alfred Sankoh (Fredrik Nordkvelle fra 35) – Steffen Nystrøm, Marcus Pedersen, Mohammed Keita (Øyvind Storflor fra 62)

Hoveddommer: Espen Berntsen

——————————————————————————–

Er det ikke deilig å bare vinne? Rett og slett få med seg treer’n hjem.

Fra tribunen føltes kampen i dag som om den pangstarta, stoppa og aldri egentlig begynte igjen. Forsvarspillerne virra tidvis rundt som de pleier, men takket være Strømsgodsets fullstendig ufarlige mannskap, var det jo ikke noe å være redd for.

Tidlig i kampen fikk vi en stor mulighet på indirekte frispark. Martin Andresen erter muren to ganger. To spillere får pekefinger av dommeren og på det tredje skal det skje. realescort. Moa dundrer rett i muren, og etter en seks-sju returer spretter ballen unna.

For vi har Dawda Leigh! På rein vilje og østkantens urkraft river gutten seg løs fra den ene holdinga etter den andre, balanserer seg opp etter dytten i etterkant og halser krumbøyd avgårde oppover på banen.

De få gangene Strømsgodset prøvde seg på noe, var som regel Doffen på plass. Godset trenger et lag for å ødelegge, vi trenger en liten sørlending.

Før sesongen sa denne dommerforeningen noe om holding og dytting… Virker ikke som om det hjalp noe i år heller. Dommeren var i dag en praktstudie i feilhåndtering. Bojan skadet klikkulfen Sanko i en duell. Andresen spiller ut ballen for å være fair. Det skal man ikke gjøre lenger så Martin får kjeft av dommeren. Så får Sanko kjeft, og nei, han blir ikke behandlet før neste gang det er stopp i spillet.

Vålerenga prøver og prøver, mens Strømsgodset har mer enn nok med å ødelegge. Noe de gjorde helt til Sæternes’ rutine og Jepsens innlegg traff hverandre. 1-0 etter 83 minutter. Det er på sånne dager det er godt og vite at Enga er tilbake. For da vinner vi nemlig sånne søplekamper som dette her! Og når vi gjør det, så klatrer vi stadig.

PS:
Dagen før kampen i Molde var Vålerenga i dyp sportslig krise. Klanens menn var ute og bjeffa, og den ene og den andre burde helst ha vært hengt offentlig. Fire kamper og ti poeng senere er vi på femteplass. Kanskje var det noe i det om at serien skulle sette seg først?

Spillerbørs

Perkins 6
Storbæk 5
Muri 5
Hagen 3
Dos Santos 5
Hæstad 7 BB
Andresen 5
Zajic 4
Leigh 7
Moa 5
Sæternes 6

Innbyttere:
Jepsen 5
Nouri 5
Fellah For kort tid

Legg igjen en kommentar