”Ikke akkurat B-gjengen”

VPN intervjuet i kveld en energisk Ingebrigt Steen Jensen. Vi ville ha svar på hva som egentlig skjer på søndag. Hva er det de 200 spenna vi har slitt for å tyne ut av NAV egentlig går til? Hvor mye sitter Stabæk igjen med etter kampen? – Jeg og Stabæk garanterer for at Stabæk ikke … Fortsett å lese «”Ikke akkurat B-gjengen”»

VPN intervjuet i kveld en energisk Ingebrigt Steen Jensen. Vi ville ha svar på hva som egentlig skjer på søndag. Hva er det de 200 spenna vi har slitt for å tyne ut av NAV egentlig går til?

Hvor mye sitter Stabæk igjen med etter kampen?

– Jeg og Stabæk garanterer for at Stabæk ikke vil tjene en krone på søndag. Inngangspengene går til å dekke utgiftene knytta til arrangementet av kampen. Klanen og VPN behøver virkelig ikke å frykte at de støtter en ”rival” med inntekter (anførselstegnene er ført til av redaksjonen, Steen Jensen var frekk nok til å si rival)

– Vi i Stabæk er ikke B-gjengen, jeg opplever at vi har et rimelig bra rykte og mange stiller opp gratis for å bidra på søndag. Jeg veit for eksempel at reklamebyrået jeg jobber i ikke tar betalt for vårt bidrag til markedsføringa av kampen.

– Bakgrunnen for at vi har lagt på inngangsbilletten er at vi har forsøkt å samle inn penger på fotballkamp tidligere. I forbindelse med en kamp på Nadderud med 6000 tilskuere gikk vi rundt med rikelig med bøssebærere. Til tross for at formålet både var bra og kjent, fikk vi bare inn rundt 35.000, altså ca halvparten av om vi skulle ha øka billettprisen med ti kroner per billett. For å være sikre på at bidraget til UNICEF skal bli så generøst som de fortjener, har vi tillat oss å legge bidraget fra tilskuerne i billetten denne gangen. Samtidig oppfordrer vi de som vil gi mer om å gjøre dette.

Han håper at folk møter opp på søndag og støtter laget sitt og UNICEF.

– Formålet er bra, laga er bra og rammen kan bli veldig bra. Klanen er hjertelig velkommen, sier Ingebrigt.

Vålerenga får heller ikke en krone

Ingebrigt bekrefter også at Vålerenga naturligvis verken har krevd eller får noe for å spille kampen. Nei, det måtte i tilfelle være å få dekka bussbilletter eller bilgodtgjørelse, humrer han når vi spør.

Burde involvert supporterklubbene i planleggingen

Til sist tilføyer Ingebrigt at han ser at ting burde vært gjort annerledes og at man ville vært tjent med å involvere supporterklubbene i prosessen knytta til planleggingen av kampen. Han skjønner at supporterorganisasjonene er skeptiske, både fordi det ligger i supportersjela å være skeptisk og fordi man ikke har vært mer involvert og informert i selve planleggingen.

Når Ingebrigt er så klar på at Stabæk ikke på noen måte skal sko seg på denne kampen, er det faktisk lett å tro han på det. Vi snakker tross alt om en av de mer sympatiske lederne i fotballnorge og ikke om våre små venner fra vestkanten.

Les også:

Klanen støtter Superfinalen
Niels Røine om NTF, Klanen og Superfinalen

Legg igjen en kommentar