Klanen støtter Superfinalen

Espen Knutsen, talsmann i Klanen, kommenterer svarene fra Niels Røine og Ingebrigt Steen Jensen. Konklusjonen er viktigst: Klanen ber deg om å støtte arrangementet på søndag! Møt opp, stå, syng og støtt Vålerenga og UNICEF ! Om kritikken fra mediesjefen i NTF Aller først vil Knutsen påpeke at det er trist at det han opplever … Fortsett å lese «Klanen støtter Superfinalen»

Espen Knutsen, talsmann i Klanen, kommenterer svarene fra Niels Røine og Ingebrigt Steen Jensen. Konklusjonen er viktigst:
Klanen ber deg om å støtte arrangementet på søndag!
Møt opp, stå, syng og støtt Vålerenga og UNICEF !

Om kritikken fra mediesjefen i NTF
Aller først vil Knutsen påpeke at det er trist at det han opplever som en profesjonell organisasjon som NTF, ved sin mediesjef, velger å ta mannen og ikke ballen når det kommer kritiske spørsmål til et arrangement av denne typen.

Klanens reservasjon overfor arrangementet
Klanen har vært helt klare hele veien på at det vi har vært kritiske til, har vært informasjonen og kvalitetssikringen av at overskuddet faktisk går til UNICEF. Klanen har gjennom en årrekke vist at vi har et sunt samfunnsengasjement, og det har vi tenkt å fortsette med. Vi representerer rundt 13 000 medlemmer, og det er et ansvar vi er svært bevisst. Kritikken har verken gått mot UNICEF eller prosjektene midlene skal gå til, kritikken har gått på informasjonen fra arrangøren av kampen.

Beskyldningene i Dagsavisen
Knutsen opplever det som trist og lite profesjonelt at Klanen blir mistenkeliggjort for sine motiver når alt vi ber om er informasjon og kontroll i forhold til at pengene i størst mulig grad går til UNICEF. Skal vi støtte et arrangement og gå god for det overfor våre medlemmer, må vi faktisk få litt innsyn i hva som skjer. Vi ville ha forsikringer om at inngangspengene ikke skulle subsidiere Stabæks åpningsshow, men skulle gå til de som trenger pengene gjennom UNICEF.

Utviklingen i saken
Det jeg oppfatter som selvkritikk fra Steen Jensen og Røine synes jeg viser at man forstår hva våre innsigelser til arrangementet handler om. Da får man heller leve med at folk i underordnede stillinger i NTF og talsmenn i andre supporterorganisasjoner er sleivkjefta til Dagsavisen uten å ha satt seg inn i hva saken faktisk handler om.
For oss i Klanen har det vært viktig å få de forsikringene som Ingebrigt og Røine kommer med til VPN i dag. Når vi nå veit mer om kontrollmekanismene og har fått informasjon om at kostnadene som trekkes fra billettinntektene kun er utgiftene knyttet til arrangementet av fotballkampen, er det lett å støtte arrangementet.

Klanens oppfordring
Vi håper det kommer mye folk og at UNICEF henter et stort tilskudd til sitt viktige arbeid fra denne kampen.
Vi håper flest mulig tar turen til Bærum og støtter Vålerenga på søndag. Stå, syng høyt, og støtt klubben i ditt hjerte!

Les også:

Niels Røine om NTF, Klanen og Superfinalen
”Ikke akkurat B-gjengen”

Legg igjen en kommentar