Dagboka fredag 28. november 2008

Det skjer litt i universet vår for tiden. Litt, ikke mye. I dag ser vi på cupfinaleheltene, stadionplaner, og en stadionhelt. Arild Rønsen, har med omtale i dagens dagbok, etablert seg som et fast innslag i dagboka. Daniel og Moa Noe, sier meg at overskriften her fort kan bli gjentatt noen ganger i månedene fremover, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. november 2008»

Det skjer litt i universet vår for tiden. Litt, ikke mye. I dag ser vi på cupfinaleheltene, stadionplaner, og en stadionhelt. Arild Rønsen, har med omtale i dagens dagbok, etablert seg som et fast innslag i dagboka.

Daniel og Moa
Noe, sier meg at overskriften her fort kan bli gjentatt noen ganger i månedene fremover, forutsatt at vi får beholde dem. Gutta bruker i hvert fall ferien til å spille futsal for Holmlia.
Det er lokalavisen.no som har et intervju med gutta og skriver blant annet:

”Tilskuerne satte pris på de rå ferdighetene til landslagspissen, og Moa ble raskt en publikumsfavoritt sammen med landslagsmakkeren Daniel Fredheim Holm (23).”

Noe sier oss at guttas inntog ikke akkurat legger noen demper på publikumsinteressen. Vi synes det er flott at de bruker ferien til å trene og har bare en bønn: Hold dere skadefrie!

Moa tar gull igjen
Tipsgaming.com har en spennende artikkel om vålerengajuvelen Moa. De ser på effekten av Moas nei til bakgårdsligaen borte i England, som har blitt lagt merke til. Sky sports skrev følgende om begrunnelsen til Moa: ”I love it at Valerenga and I am looking forward to evolving as a player further”. Selv om PR-verdien ikke kan måles i kroner og øre, mener eksperter at den gir viktig effekt for klubbens omdømme.
Takk Moa, takk.

Stadionplaner
Nå ligger 3D animasjoner ute på vif-fotball.no, hvor du kan se modeller av en fremtidig Vålerenga kultur og idrettspark. Det var bilder som varmet godt i vinterkulda.

Selv om det er langt igjen å gå før vi tar første spadetak fortjener Odd Skarheim, både hyllebanner og ros. Den mannen legger ned en uvurderlig innsats for at du og jeg snart skal få et eget hjem, Takk, Skarheim!

Arild Rønsen-nyhetene
Etter å ha vært det første mediet til å gratulere Arild Rønsen med fødselsdag allerede onsdag denne uken, for så å gjenta gratulasjonene i går, følger VPN opp denne saken med argusøyne.

Vi kan i dag melde at Rønsens forsøk på å påberope seg å være født samme dag som Jimi Hendrix og Tina Turner i bestefall er upresist, i verste fall en sjofel løgn. Jimi Hendrix er riktignok født 27. november, men Tina Turner (Anna Mae Bullock) derimot er født 26. november.

Før vi får en ny leserstorm med korreksjoner, vi er kjent med at Tinas mamma hadde termin først 27. november.

Hands og puck i helga?
Iskrigerne tapte borte i Stavanger i går, mens håndballgutta trommer sammen til toppkamp i andredivisjon mot Follo i morgen. Les Trylls blogg her på VPN og ta deg gjerne en tur hvis du blir inspirert.

Hockeygutta er med i toppen av GET Ligaen og har hjemmemøte mot Comet førstkommende søndag.

Legg igjen en kommentar