Helgedagboka søndag 30. november 2008

Det evalueres på Valle og resultatene fra evalueringa er allerede kjent i media. Det er kun timer igjen til Sjappa åpner i nye lokaler. Ellers spiller ”halve” troppen futsal og det meldes om at nykommerne våre imponerer. Futsalstjerner Alle veit at Daniel Fredheim Holm, Moa og Mohammed Fellah er med i troppen til Holmlia i … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 30. november 2008»

Det evalueres på Valle og resultatene fra evalueringa er allerede kjent i media. Det er kun timer igjen til Sjappa åpner i nye lokaler. Ellers spiller ”halve” troppen futsal og det meldes om at nykommerne våre imponerer.

Futsalstjerner
Alle veit at Daniel Fredheim Holm, Moa og Mohammed Fellah er med i troppen til Holmlia i Futsal. Harmet Sing spilte for Holmlia så sent som i sommer, men spiller nå i førstedivisjon i futsal. Mindre kjent er det kanskje at våre to nye signeringer fra Skeid, Mostafa Abdellaoe og Dawda Leigh, også spiller futsal for Holmlia.

Rapportene fra helgens første kamp trekker for øvrig frem Dawda og Mos som Holmlias beste.

Jan Erik ”Tena” Aalbu
VPN berømmet for en tid tilbake klubbens holdningsendring i forhold til å holde interne forhold internt. Aalbu var knapt ute av døra på Valle før klubben igjen lekker som en sliten pensjonistvagina. Pressen både ”vet” og ”erfarer” lenge før klubben har interesse av å offentliggjøre info. Det er trist for det går på hvordan klubben blir oppfatta, Vålerenga behøver ikke lekke intern info for å bli oppfatta som spennende.

Regjerende Norgesmester i fotball
Deilig å tenke på, er det ikke?

Sjappa åpner på Oslo S.
Mandag kl. 12 åpner Sjappa å Oslo S og dit har du tenkt deg. Du ønsker nemlig å være blant de første som ser Capre Diem, videoen fra cupfinalefesten. Er du tidlig ute har du også mulighet til å sikre deg gullskjerfet som en del av en pakke med DVD for bare 350,- spenn.

Forrige gang Sjappa fikk nye lokaler ble de griseslakta her på VPN. Sjappesjefen og vi er derfor spente på lokaler og terningkast denne gangen. Vi ser i hvert fall for oss at både ansatte og kunder vil kose seg med mye ”spor 2”-humor.

Vålerenga i dag
Du kan fundere på om Moa er han dårlige storebroren til selve juvelen i familien, det hadde vært noe det. Er du mer realistisk anlagt kan du glede deg over at vi har begge. Vålerenga Hockey møter Comet på Jordal i dag og dit bør du ta veien. Ellers legger vi merke til at håndballgutta vant en jevn kamp mot Follo 2 og er godt i rute for opprykk til førstedivisjon.

Ser vi konturene av verdensherredømme for denne sjarmerende hovedstadsklubben?

Legg igjen en kommentar