Dagboka torsdag 27. november 2008

Kort, men godt om stadion. Moa og ManU ennå. Fanzineanmeldelse og korreksjoner. Dagboka torsdag, gitt. Stadion Det er lenge siden vi har snakket om stadion. Men nå er det god grunn til å ta opp tråden. Odd Skarheim har vært hos ESA i Brussel for å kartlegge stadion sammen med byutviklingsavdelingen og kommuneadvokaten i Oslo. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 27. november 2008»

Kort, men godt om stadion. Moa og ManU ennå. Fanzineanmeldelse og korreksjoner. Dagboka torsdag, gitt.

Stadion
Det er lenge siden vi har snakket om stadion. Men nå er det god grunn til å ta opp tråden. Odd Skarheim har vært hos ESA i Brussel for å kartlegge stadion sammen med byutviklingsavdelingen og kommuneadvokaten i Oslo.

– Det var et utelukkende positivt møte, sier Skarheim til klubbens sider.

En veldig enkel, men veldig fin kommentar. Rent utenom det registrerer vi at også viktige enheter fra kommunen var med på møtet. Det er genialt all den tid det skaper åpen kommunikasjon, samt tilgang til samme info for dem som Vålerenga. Som igjen skulle skape fortgang i prosessen og tillit mellom de involverte parter.

Og med fare for å høres ut som politikere runder vi av der. Og sier på folkeligere måte: vi er på rett kurs og alle er i båten ennå.

Moa-greia
Igår var det nok en som meldte seg på «Moa er ikke smart»-koret. Denne gangen er det fotball-agent, Odeongjest og Solskjærkompis Jim Solbakken som mener dette ikke var knæsjt. Og at dette kan ha ødelagt mulighetene for proffovergang:
– Ja. Det ser slik ut. Det er jo litt overraskende og skuffende siden det er vi som har fått i stand dette, sier Solbakken til NRK.
For mitt vedkommende begynner det å bli deiligere og deiligere å se reaksjonene på at Moa heller vil være i Vålerenga. Selv om Solbakken bare mener det godt og tenker på Moas livskvalitet. Ikke penger og sånn…
Og kjære Moa, jeg er helt sikker på at du til sommern forlater oss, da til en klubb som du selv vil til og til en finfin pris for Vålerenga. Etter å ha skutt oss til toppen av tabellen. Jeg gleder meg.

Til slutt lurer jeg på hvor mange dager det går an å finne fram folk som skal kommentere Moas nei til ManU. Begynner det å bli tomt nå?
Bengt Eriksen
Ble ansatt i Vålerenga som sportsdirektør i Vålerenga for noen dager siden.
Ifølge VG for noen dager siden….

Fanzineanmeldelse
En ny fanzine er ute. Den heter =Enga og er snekret av fanzineentusiast Mikkel & co.
Jeg har i løpet av uka fått kommet gjennom den på ca tre ettermiddagsrammeleveringer.
Og jeg er ganske fornøyd, både med levering og fanzine.
Fanzinene begynte å forsvinne når nettet kom. Men etterhvert skjønte kreative folk at noe på nett og fanzinene tross alt var forskjellige. Så nå finnes det igjen noen papirfanziner igjen, til glede for portabel, kostnadslav lesing.
For meg er det viktigste i en fanzine ikke saklige artikler og fotball-info. Jeg er langt mer opptatt av supporterkulturartikler og ikke minst: humor. Sleivspark og useriøsitet. Og en layout som ikke er strigla og finpusset.
Sånn sett innfrir =Enga ganske langt. Det er mye god gammel fotball-humor i blekka. Ikke så syrlig og så intelligent som feks på…..eh VPN (særlig), men mer i tråd med det beste av tribunehumor. Dessverre til tider noe intern, men jeg smilte jeg.
Dissing av konkurrerende fanziner og fraksjoner blant Vålerengasupporterne funker også fint. Så får vi se om selvironien i det hele tatt finnes blant ofrene.
Bidragsyterne er ganske ok, men det er noen artikler som nesten er for seriøse, og noen som er litt kjedelige.
Med litt trekk for det lander vi fortsatt på et sterk terningkast fire. Fem dersom vi kombinerer med leveringsopplevelsen, målt på det miljøet en fanzine er best i.
Vi ser fram til neste, enda mer rølpete og frilynte, nummer.

VPN retter
Vi har hatt direkte kontakt fra Tenerife med bursdagsbarnet fra igår, Arild Rønsen.
– Ryktene om min bursdag i dag er betydelig overdrevet. Jeg er født på samma dato som Hendrix og Tina Turner, og det er fortsatt den 27.november, sier han via omveier.

– Men for at dagboka ikke skal ha helt feil så starter jeg på feiringa her på ballkongen nå.
Dagboka takker Rønsen, ønsker han god bursdag idag, og ikke minst grattis med to dager på rad i den legendariske dagboka til VPN. Bortskjemte bæsjunge.

Legg igjen en kommentar