Dagboka torsdag 2. oktober 2008

Deilig tamt og rolig idag. Litt om Glimt, litt om Wæhler, lite om Martin. Også markedsføring. Ha en stille dagbokdag. Stormen har løyet Det blåste friskt mandag, men så stilte Martin i media tirsdag. Og da er jobben gjort i forhold til media. For i dag og i går er det lite om Vålerenga å … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2. oktober 2008»

Deilig tamt og rolig idag. Litt om Glimt, litt om Wæhler, lite om Martin. Også markedsføring. Ha en stille dagbokdag.

Stormen har løyet
Det blåste friskt mandag, men så stilte Martin i media tirsdag. Og da er jobben gjort i forhold til media. For i dag og i går er det lite om Vålerenga å finne. Og det er greit, det begynte å bli nok. Noe som det virker som om den gjengse VPN-leser også mener. Sånne nettpoller er ikke særlig vitenskaplige, men 37% av de som hittil har stemt mener at det er ”bare å bite tenna sammen med det mannskapet vi har ut sesongen, endringer tar vi etter sesongslutt”.

Litt sånn, det er ikke mer å klage over akkurat nå, la oss heller konse på tre poeng mot Glimt. Enig med du.

– En gang må de tape
Glimt sine hjemmesider har snakka med Aalbu før kampen til helgen. Vi tar med følgende utsnitt:
– En gang må de tape. Vi har ikke vunnet på de 9 siste seriekampene våre, og det vil jo snu en gang. Akkurat det taler for oss. Vi har et godt lag med gode spillere, og har potensiale til å slå hvem som helst, når som helst. Vi har respekt for Glimt, men vi er ikke redd dem.

Jeg håper nå vi slår Glimt fordi vi skjerper oss og spiller bedre, ikke fordi Glimt må tape en gang. Blir litt som det med å slå terning – er det et nytt kast hver gang, eller øker sjansen for at man slår en sekser for hver gang man ruller den?

Aalbu mener i alle fall gutta har mye å revansjere. Kanskje ikke spesielt mot Glimt, men for seg sjøl. Å bryte en barriere som Glimts hjemmestatistikk hadde jo vært en søt greie.

Kjølø var aktuell
Aalbu forteller i Nettavisen at Mike Kjølø var aktuell i kjølvannet av Dan Thomassens hjemreise. Men det ble ikke noe av det da Stabæk fikk skader og trengte mannen igjen.

Bra spiller, hadde ikke vært meg imot. Men nå er vi vel dekket på den plassen – sånn nogenlunde.

Wæhler ber om Panzer-råd
Ikke åssen han skal stoppe han, men hvordan Wæhler skal stoppe skottene 11.oktober.

– Jeg har vært i nøyaktig samme situasjon og vet litt om hva dette dreier seg om. Du er utrolig nervøs på forhånd, men det er bare å «kicke ass» når det starter. Du må være litt gal nordmann utpå der, sånn ville i hvert fall jeg gjort det. Hvis du er litt tøffere enn skottene i starten har de ikke noe annet å komme med, sier Panzer til Aftenposten.

Vi gleder oss til å se Kjetil temme skottene, personlig har jeg stor tro på det. Han har fortjent det, eller alle skader og forfall. Og han er tøff nok, uten tvil.

Anmeldt for ”Best i byen”
Det er en lærer på en sentrumsskole som har klaget inn Vålerenga til Forbrukerombudet for at vi bruker ”best i byen” og ”Et lag i Oslo”. Noe som hevdes ikke å være sant, siden vi ikke har slått Lyn på 27 år. Markedsdirektør Hansen i Vålerenga bare ler av det. Og det gjør vi og.

En ting er at Lyn vel også har kalt seg ”Hele Oslos”, en annen ting er at dersom de ikke skal drive med villedende markedsføring måtte de brukt slogans som:

– Alltid plass til noen tusen til på kamp
– Best uten økonomi
– Vi kan alle triksene
– Det nye pølsepapiret

Verdt å hvile
Det har vært en tøff uke. På tide å legge seg litt nedpå for å ta en hvil. Når jeg våkner og helgen kommer skal jeg ha tro på at vi kan reise oss ut av asken. Kom igjen Enga!

Vålerenga i dag
Storhamar – Vålerenga hockey. I den dritthallen i den ekle bygda.

Legg igjen en kommentar