Dagboka, fredag 3. oktober 2008

Jadda, gitt! Det er helg og det er tippeligakamp, den siste før en ny lengre pause. Vi ser fremover mot Bodø, vi gratulerer Troy og vi gleder oss til Youngstorget. Sjappa søker samarbeidspartnere Sjappa søker etter butikker/utsalgsteder som kan være interresert i å selge cupfinaleeffekter. Om du eier eller driver en kiosk, kolonial eller annen … Fortsett å lese «Dagboka, fredag 3. oktober 2008»

Jadda, gitt! Det er helg og det er tippeligakamp, den siste før en ny lengre pause. Vi ser fremover mot Bodø, vi gratulerer Troy og vi gleder oss til Youngstorget.

Sjappa søker samarbeidspartnere
Sjappa søker etter butikker/utsalgsteder som kan være interresert i å selge cupfinaleeffekter. Om du eier eller driver en kiosk, kolonial eller annen type forretning som kan tenke dere å selge cupfinaleeffekter, tar du kontakt med Frode Veie som har mailadressen veie att viff dott no.

Cupfinalebilletter
Du kan allerede nå registrere deg til trekningen av 2500 langsidebilletter hos NFF. Siden klubben ikke har fått nok billetter til alle, tar vi det som en selvfølge å registrere seg til trekningen på NFF sine sider. Du oppgir navn, mailadresse og velger om du er nøytral, holder med Stabæk eller Vålerenga, så vil billettene bli trukket og du får beskjed den 13. – 14. oktober. Lykke til!

Cupfinalefesten
Youngstorget skal pyntes i kongeblått hele cupfinalehelgen. Arrangement for barna på dagtid og som seg hør og bør en skikkelig cupfinalefest på kvelden. Det selges 4000 billetter og dette arrangementet vil du ha med deg. Billettene fordeles etter samme mal som kampbillettene, altså at de med sesongkort får først.

Troy Perkins
Troy har hatt en god sesong bak et lurvete vålerengalag og blir nå belønnet med uttakt til landskamper mot Cuba og Trinidad og Tobago. Vi sender våre velfortjente gratulasjoner.

Kule unger
I konkurransen Vålerengasneipen 2008 strømmer bidragene på. Vi begynner med å publisere bilder av kule, røffe, sjarmerende og ekte håpefulle denne helgen. Bilder kommer med en halvpart her på VPN og en halvpart på klubbens offisielle sider.

Bodø
Etter å ha tilbrakt de siste tre dagene i Bodø har jeg følgende taktiske råd til supportere og spillere: Langt undertøy!

Brann i Europa
Tenk deg at du leder med to mål fra hjemmemøtet og til alt overmål får spille en time mot ti mann! Du får vel knapt bedre utgangspunkt enn det. Det finnes vel knapt dårligere måter å utnytte det på enn å ligge med ni mann rundt egen 16-meter. Europa slapp skarrepakket og vi andre slapp å skamme oss over at Norges rykte ville blitt trukket ned i søla hver gang det skarrende bondepakket besøkte dannede land og byer. At Jan Gunnar Solli er tatt ut i landslagstroppen til Hareide sier mye om landslaget for tiden. Er det noen som tror Drillo ville tatt med en middelmådighet hvis eneste ekstremferdighet er hyppige balltap?

Mer om Bodø
Vi trenger noen få poeng for å kunne lene oss tilbake i fred og ro, men vi venter på cupfinalehelga. Nå på søndag står Bodø/Glimt i veien for oss. Det er bare en måte å løse det på Martin, løp dem i senk, løp over og gjennom dem. De skal lure på hva som traff dem, de skal ha 0 poeng og vondt i hele kroppen etter kampen. Vi skal ikke by opp til fest, vi skal yppe til krig og vinne den krigen. Den gamle forbundspampen Nicken ville ikke slippe til nordlendinger i vårt øverste liga, søndag er dagen for å la dem angre på at de masa og sutra seg inn.

Helga på VPN
Vi kommer med helgedagbok på lørdag og en kort oppdatering før kampen på søndag, endelig kan du vise dine softe sider ved å gå igjennom bildene vi har mottatt i konkurransen Vålerengasneipen 2008.

Legg igjen en kommentar