Helgedagboka lørdag 27. september 2008

Helgedagboka ser på hva det vil si å ”like noen egentlig» og snakker om kampen mot Viking. Cupeventyret tar pause frem til november, nå handler det mest om å holde avstand til bunnlaga. Konspirasjonsteorier Vålerenga var knapt klar for cupfinalen før avisene snappet opp poenget med at Vålerenga kan tjene på å legge seg mot … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 27. september 2008»

Helgedagboka ser på hva det vil si å ”like noen egentlig» og snakker om kampen mot Viking. Cupeventyret tar pause frem til november, nå handler det mest om å holde avstand til bunnlaga.

Konspirasjonsteorier
Vålerenga var knapt klar for cupfinalen før avisene snappet opp poenget med at Vålerenga kan tjene på å legge seg mot Stabæk i serien. Med tre poeng mot Vålerenga kan Stabæk få en lettere ferd mot seriegullet og da får Vålerenga en lettere ferd mot UEFA Europa Cup. Vi synes allerede vi hører ramaskrikene fra Steinar Nilsen og resten av Nord-Norges kortvokste og hardt prøvede befolkning. Det vil begynne den siste uke før kampen på Nadderud.

Vålerenga i blått!
Loddtrekning hos NFF avgjorde at Vålerenga får spille i hjemmedraktene på Ullevål. Ingenting passer vel bedre enn at laget i kongeblått hever Kongepokalen. Helt konge!

Liker Uwe egentlig
Jørgen Horn uttaler dette til VIF-TV. VPN stusser litt, for i vår verden er det slik at enten liker du noen, eller så liker du dem ikke. Jørgen Horn liker tydeligvis bare Uwe Rösler egentlig, og oppretter med det en ny kategori. Gruppe en er dem man liker, gruppe to er dem man misliker og gruppe tre er de man har en kontraktsfesta plikt til å like ”egentlig”. Vi synes dette bare viser at Jørgen er en god mann som vet å oppfylle sine kontraktsfestede forpliktelser.

Velkommen gutta
Vålerenga har igjen brukt tida på høsten til å forsyne seg av Skeids talenter. Er det gratis og lovende så er det naturligvis bare å forsyne seg. Moa har allerede gledet våre hjerter og nå er det bare å krysse fingra for suksess også for denne forsyninga av talenter. Vi må få rette en spesiell takk til Åråsens blinde høner, hadde det vært Vålerengas samarbeidspartnere som forsynte andre tippeligalag med landslagsspillere hadde det garantert blitt bråk, også gratis a gitt. Takk uansett, Erland, Tom og Jan Åge!

Velkommen, Mos og Dawda.

Kom tidlig
Alle husker bortekampen i Stavanger. Vi leda 3-0 før du rakk å si Høyesterettsjustitiarius.
Vi forventer samme starten som i Stavanger, som i kampen mot Odd. Vålerenga er best når vi presser høyt og er aggressive. Vi tipper følgende 11:

Troy
Dos Santos, Muri, Wæhler, Jepsen
Strand, Andresen,Hæstad
Fredheim Holm
Moa, Sæternes

Tok Viking i senga
Ja, skal vi tro Mike Speight tok Vålerenga Viking i senga i Stavanger. Denne og andre homoerotiske historier kan fra sexolog og trenerveteran Mike Speight i Magasinet på VIF-TV. Denne mannen bør snarest utstyres med mikrofon og kamerateam. Jeg håper at en TV-stasjon snart ser Speights storhet og lager en realityserie med Speight 24/7. Mannen er konge!

Kampen i morra er viktig
Det er alltid moro å se ufordragelige tyskere gå på en smell, men kampen i morra betyr mer enn å glede seg over ett slag i krigen. (Vi veit det ikke er pent å bruke krigsretorikk til tyskere, men det var tross alt dem som begynte, da dem invaderte Polen..) Her handler det først og fremst om å vinne seg ro og trygghet til resten av høstens gleder. Tenk så deilig det hadde vært å berge plassen tidlig så vi virkelig kan hive innpå unggutter å gi dem erfaring på det høyeste nivået. Den erfaringa vil være mer verdt enn noen hundretusener i ekstra TV-bonuser for tabellplasseringa.

Vålerenga i dag
Lukk øya og se for deg Mike og Uwe møtes i en oppheta TV-debatt som statsministerkandidater.

Legg igjen en kommentar