Vålerenga – Liverpool 1-4

Et fullsatt Ullevål, men kan det regnes som vår publikumsrekord? Vi sender spørsmålet videre til Jarle Teigøy, og henviser forøvrig til klubbens sider, Dagboka og Gabardinmannen Vålerenga – Liverpool 1-4 (0-1) 5.08.2008 – Ullevaal Stadion Treningskamp 25.377 tilskuere Dagboka dagen derpå hadde dette å si om kampen: Det er strengt tatt det fineste jeg leser … Fortsett å lese «Vålerenga – Liverpool 1-4»

Et fullsatt Ullevål, men kan det regnes som vår publikumsrekord? Vi sender spørsmålet videre til Jarle Teigøy, og henviser forøvrig til klubbens sider, Dagboka og Gabardinmannen

Vålerenga – Liverpool 1-4 (0-1)
5.08.2008 – Ullevaal Stadion
Treningskamp
25.377 tilskuere

Dagboka dagen derpå hadde dette å si om kampen:

Det er strengt tatt det fineste jeg leser i media som er overfylt med stoff om Liverpools besøk i Norge. Og jo da, kampen mot Vålerenga. Og det er helt greit, hysteriet har gitt Vålerenga en god del kroner i kassa. Når det gjelder publikum på Ullevaal var det vakkert å høre Vålerengas stemmer lett overdøve de lyse pipene i rødt. Vi skal ikke drøvtygge latteren over disse artige hardcoresupporterne fra bygda som fikk se popstjernene spille. Men viser heller til Gabardinmannens epilog, linket nederst under Dagboka.

Et spørsmål skal vi allikevel stille: gavner gårsdagens opplevelse fotballkulturen? Eller dreper den?

Sportslig sett var dette en bra gjennomkjøring for gutta våre, vil jeg tro. Gjestene ville faktisk spille litt fotball, og Vålerenga viste at vi kunne noe vi og. Bojan innfridde igjen ved å score, og matchen passet han ellers siden nesten ingen sklitakla. Luton så farlig ut til tider, mye tempo i mannen. Lars Iver triksa ballen over motstandernes midtbanespillere to ganger. Muri så igjen solid ut, selv om overmakten vant. Allan sparte seg ikke heller, selv om han spilte mot heltene.

Freddy fikk forøvrig en hjernerystelse i den smellen han hadde, melder Nettavisen. Dagboka håper han blir kvikk snart igjen.

Hva så med Adrian Reid? Vel, han famla i mørket de første 20 minuttene. Men ble bedre utover kampen. Og vi skal huske at han kom rett av flyet før han blir kasta på banen mot Liverpool foran 25 000 tilskuere. Sånn sett er jeg litt imponert, han takler press brukbart. Det kan godt være en god spiller i Adrian, spørsmålet er om vi trenger en fjerde midtstopper nå?

Legg igjen en kommentar