Dagboka tirsdag 27. november 2007

Noen kommer noen går. Akkurat virker det mest som om noen tenker på å dra, mens andre tenker på å komme. n’te artikkel om mulige overganger i en serie av uedelig mange, med hovedpersoner Arnar Førsund og Rune Jarstein. Og nei, ingenting er avgjort. Arnar Førsund Arnar Førsunds kontrakt er i ferd med å løpe … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. november 2007»

Noen kommer noen går. Akkurat virker det mest som om noen tenker på å dra, mens andre tenker på å komme. n’te artikkel om mulige overganger i en serie av uedelig mange, med hovedpersoner Arnar Førsund og Rune Jarstein. Og nei, ingenting er avgjort.

Arnar Førsund
Arnar Førsunds kontrakt er i ferd med å løpe ut, 1. desember er det slutt. Både spilleren selv og Vålerenga vil gjerne forlenge kontrakten. Men ikke for enhver pris.

– Vi har sagt nei til Vålerengas siste kontraktsforslag. Det var et virkelig lusent kontraktsforslag. De har gang på gang sagt hvor mye de verdsetter Arnar, men det er enorm forskjell på ord og handling.
Tilbudet var skrekkelig dårlig, sier Førsunds agent, Paul Hodgetts, til Nettavisen.

Det ryktes samme sted at Martin Andresen har stor sans for Førsund og gjerne vil beholde ham i klubben, men det er også tydelig at Vålerenga ikke er villige til å betale «hva som helst» for å greie det. VPN kan selvfølgelig ikke bidra med særlig fornuftig i denne sammenhengen, i kontraktsforhandlinger gjelder det vel å gå ut høyt på banen, så vi kan ikke annet enn å sitere på hovedpersonen selv.

– Jeg har fortsatt en liten drøm om å fortsette i Vålerenga, men jeg vil spille fotball de neste årene. Jeg må få spilletid. Derfor må jeg være sikker på at jeg får spille fotball de neste årene før jeg skriver under på en ny kontrakt med en klubb.

Med andre ord er det neppe bare penger det er snakk om. Spørs om Martin Andresen har lyst å binde seg til å gi Førsund «spilletidsgaranti».

Vi får se, sier vi, som har stor sans for Førsund. Men ikke for enhver pris.

Rune Jarstein
Så var det keeperen da. Vålerenga burde skaffe en slik en, helst fra øverste hylle, om ambisjonene skal realiseres. Rune Jarstein er som sådan ett hett objekt. Og ikke bare fra Vålerenga. En annen klubb med visse ambisjoner, nemlig Rosenborg, har nå lagt inn konkret bud på Odd-keeperen.

Ifølge Varden er tilbudet fra Trondheimsklubben på snaut 10 millioner kroner. Jarstein vet intet.

– Det har jeg ikke hørt noe om. Jeg har ikke snakket med agenten min i helga engang, sier Jarstein til Varden.

Men at han forlater Odd begynner å bli rimelig klart.

– Jeg har vært her såpass lenge nå, og jeg trenger nye utfordringer.
Jeg har ambisjoner på landslaget, og da er det ikke bra å spille i 1.
divisjon, fortsetter han i samme avis.

Begynner å bli mange baller i lufta etterhvert

Legg igjen en kommentar