Dagboka mandag 26. november 2007

Ny uke, nye muligheter. Nå er det virkelig på tide å heve blikket, for sesongen ble offisielt avsluttet i helgen. Og vi, med alle andre, kan vie oss til fulltidsplanlgegging av Vålerengas lyse framtid. Sesongavslutning Klubben avsluttet sesongen på sedvanlig vis, med bankett, på lørdag kveld. Det virker som det gikk riktig så hyggelig for … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. november 2007»

Ny uke, nye muligheter. Nå er det virkelig på tide å heve blikket, for sesongen ble offisielt avsluttet i helgen. Og vi, med alle andre, kan vie oss til fulltidsplanlgegging av Vålerengas lyse framtid.

Sesongavslutning
Klubben avsluttet sesongen på sedvanlig vis, med bankett, på lørdag kveld. Det virker som det gikk riktig så hyggelig for seg: en kan finne hyggelige bilder av spillerenens spiller og toppscorer Morten Berre, klanens favoritt Christian Grindheim, og årets «hunk» Freddy dos Santos på vif.no. Et litt mer inngående, og sedvanlig velskrevet, innblikk i festen kan en få ved å gå til Arild Rønsens blogg.

Vi for vår del unner spillerene all den ferie og hygge de kan få nå før hardkjøret starter igjen, men er også usedvanlig glade for at sesongen 2007 endelig er historie.

Aabrekk
En mann som absolutt var med å prege sesongen 2007, på godt og ondt, var Harald Aabrekk. VPN har lagt ut vår lille oppsummeringsintervju med den sympatiske mannen i løpet av helgen, og sannelig leser vi ikke at han allerede nå er ønsket av Brann som ny spillerutvikler, ifølge Bergnes Tidende.

– Harald er en flink trener, og vi søker hele tiden etter det som kan gjøre oss bedre innenfor spillerutvikling og kartlegging av spillere, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen til BT.

Vi kan vel ikke si annet at vi unner Harald lykke til i hva han måtte finne på å foreta seg framover.

Erik Hagen
En annen mann som må ta stilling til kommende jobb-tilbud er Erik Hagen. Han skal være ønsket av både Vålerenga og Rosenborg, og kan sikkert også ta en sesong til i Zenith med tilhørende Champions League spill. Arild Rønsen skriveri bloggen nevnt over at det er så godt som sikkert at Hagen hadde kommet hjem til Norge og Vålerenga dersom Norge hadde greid å komme til EM.

– Det har blitt mye reising de siste tre årene, og jeg må ta litt familiære hensyn. Vi får ta en prat på det, sier Hagen til VG Nett.
Som skriver at Erik Hagen nok vil bestemme seg i løpet av uka.

Vi synes det høres lovende ut for VG nett fortsetter med:
– Hun (kona) vil hjem til Norge. Og det skjønner jeg jo godt. Vi har vært ute i tre år, og har «ei lita ei» på vei.

– Skal du snakke med Rosenborg eller Vålerenga den kommende uken?

– Jeg har ikke hørt noe fra noen av klubbene. Jeg vet om interessen fra Vålerenga, men jeg kommer jo ikke til å be dem om å ta kontakt med meg, avslutter Hagen i VG Nett.

Vi regner med at rette vedkommende i klubben kjenner sin besøkelsestid.

Daniel Braaten
En annen mann vi synes «rette vedkommende» burde følge med på er Daniel Braaten som for tiden sitter på Boltontribunen. Sikkert hyggelig det, dersom man ikke er fotballspiller med ambisjoner.

– Vi er ikke bekymret – ennå. Men dersom situasjonen vedvarer, vil vi ta en prat med Megson, sier Braaten agent Stig Lillejord til VG Nett.

Les: Vi er bekymret som bare faen, og håper på gode tilbud slik at Daniel kan komme på rett spor igjen

Legg igjen en kommentar