Vålerenga – Strømsgodset 0-0

Adecco Adecco Adecco… Er det ecco her her her.. Adecco er i hvertfall faretruende nær, etter kun 4 serierunder. Jeg driter i hvor mange/få poeng vi har, det er spillet, intensiteten og innsatsviljen jeg uroer meg for. Vålerenga – Strømsgodset 0-0 (0-0) Tippeligaens 4.runde, Ullevaal Stadion 28.april 2007, 14.355 tilskuere KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no … Fortsett å lese «Vålerenga – Strømsgodset 0-0»

Adecco Adecco Adecco… Er det ecco her her her.. Adecco er i hvertfall faretruende nær, etter kun 4 serierunder. Jeg driter i hvor mange/få poeng vi har, det er spillet, intensiteten og innsatsviljen jeg uroer meg for.

Vålerenga – Strømsgodset 0-0 (0-0)
Tippeligaens 4.runde, Ullevaal Stadion 28.april 2007, 14.355 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

Klok av skade har jeg sovet en relativt god natts søvn før jeg nå tar fatt på dette kampinntrykket. Jeg har latt alt synke godt inn, tatt til meg gode og mindre gode ord fra venner og kollegaer, men jeg strander forstsatt på de samme inntrykkene jeg hadde i det jeg forlot stadion i sinne i går kveld.

Fy faen for noe søppel! Men for å ta det med en gang. Daniel, Glenn, Morten og Mohammed var de eneste som gjorde en innsats for drakta i går.

Resten av dere var SØPPEL! Rett og slett en gjeng med overbetalte hengehuer. Ikke en eneste pasning traff medspiller i oppspillsfasen, ingen andreballer ble vunnet, ingen hodedueller ble vunnet, ikke en dritt ble vunnet faktisk.

Ikke var vi i nærheten av å score, og ikke kom trekkende med Dereks forsøk på å drible vekk 2 mann etter å ha vært på blank mot Norges dårligste keeper.

Daniel kom nærmest med et skudd/innlegg fra død vinkel som muligens sneia tverrliggeren.

Skuddet til Jalland som Espen Johnsen angivelig fista over, hadde gått over uansett, så at Hr. Johnsen slenger seg som han skulle blitt skutt i ryggen, gjør ikke forsøket til en målsjanse.

Hva faen er det dere tror dere driver med? Hva er det dere driver med på trening? Trener dere i det hele tatt? Er Petter så snill at han faktisk ikke tør å piske dere rundt på samme måte som Reka gjorde?

Får dere ikke huden full i garderoben etter den møkkdårlige 1. omgangen?

Jeg er faen meg like forbanna nå, som da jeg forlot stadion i går. Det hjelp ikke en dritt med en natts søvn.

Mulig jeg har for høye forventninger i år, etter 3 år med medaljer. Jeg kan godt skru ned forventingene til dere i år, men vi skal tross alt ut i Europa, vi skal forsvare vår ære som en av Norges toppklubber og vi skal vise at all denne suksessen som vi har hatt de sist årene ikke er tilfeldig.

Kom igjen a for faan.. Vis at dere speller for Enga.

Legg igjen en kommentar