Dagboka fredag 27. april 2007

Nok en fredag. Nok en dagbok. Oppfordringen er klar. Kom deg på kamp i morra! Det er nå sesongen starter. I alle fall i Vålerengas kollektivt nullstilte hoder. Sesongstart – take 2 Noen ganger kan man lure på om det er lurt å lure seg selv. Etter den dårligste starten i Tippeligaen siden 1996 (og … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. april 2007»

Nok en fredag. Nok en dagbok. Oppfordringen er klar. Kom deg på kamp i morra! Det er nå sesongen starter. I alle fall i Vålerengas kollektivt nullstilte hoder.

Sesongstart – take 2
Noen ganger kan man lure på om det er lurt å lure seg selv. Etter den dårligste starten i Tippeligaen siden 1996 (og vi vet jo hvordan det gikk) er den offisielle holdningen i Klanen og i klubben at de tre første kampene var oppvarming, det er nå vi skal starte med det som er målet. Seriegull i 2007.

Hæ?

Hørt om strutsen før?

Han som stakk hodet i sanden?

Her er et dikt om strutsen:

Strutsen har lang hals
Den har en rund kropp
og så kan den løpe fort
men det er ikke nok å løpe fort
strusten kan sparke hardt
men strutsen gjør ikke det
den stikker hodet i sanden
og svelger kameler i stedet

Dersom noen der ute skulle tro at det å spille dritdårlig fotball i 6 x 45 minutter er noe annet enn å pisse på det denne klubben står for må tro om igjen. Man kan ikke stryke en ræva sesongstart med et pennestrøk. Bortforklaringer og dårlige unnskyldninger er én ting. Reinspikka sprøyt er noe annet.

Tre kamper. Ett poeng. Det er åtte poeng bak Brann. Så kan vi trøste oss med at Brann sikkert kommer til å snuble til høsten, at fotballen snart triller vår vei, at stang ut blir til stang inn og alle de andre tynne stråene vi klamerer våre svette, klamme og knyttede never til.

Men kom ikke her og påstå at vi har glemt hvordan en enkelt mann senket Oslos stolthet for fem dager siden. På 29 minutter. Det er på tide å ta et tak, og da tar man et tak der det hjelper best.

Skal det være noe som helst håp for oss i år må gutta på laget heve seg mange hakk resten av sesongen. Da berger vi muligens plassen.

Og med det ser vi i VPN fremover. (Du trodde kanskje vi skulle la fadesen i Bergen ligge. Der tok du feil min venn.)

Før kampen
Grindheim brakk et bein i hånda på trening i går. Han kan spille i morgen melder Schwabe. (Hvis dommeren gir ham lov da.)

Dagsavisen har en lang artikkel fra treninga på Valle i går. Bra lesing for den som vil psyke seg opp mot kamp i morra.

Det kommer sikkert 3000-4000 drammensere til Oslo i morgen. De vil sikkert gjøre sitt for at det blir tøft for oss på hjemmebane i morgen.

Vi regner med at Godset legger seg langt bak i en kompakt 4-5-1 formasjon. Vålerenga stanger og stanger og stanger og stanger, helt til det 87 minutt da Jørgen Jalland får pirket inn en corner. Vi vinner 1-0 og alle jubler over sesongens første trepoenger.

Erik Foss går ut i VG på søndag og krever at Petter Myhre skal gå. Vålerenga må bli kulere, tøffere og slenge litt med leppa er hans krav.

I dag
Quiz på Bohemen. Siste sending med Fredrik Skavlan (takk for at du finnes noen ganger Gud)

Legg igjen en kommentar