Dagboka torsdag 22. februar 2007

Ikke den lengste Dagboka. Men noen tips, noen saker, og litt info har vi til deg. Livet som Vålerengasupporter er fortsatt godt, gitt. Vålerenga – Brann 3-1 (ennå) Litt mer fra i går: VIF-tv gir deg ”orgasmisk nytelse”, sier de selv. Ble en skvett her ja. Titt på bildene der du og. Kristian Brix er … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. februar 2007»

Ikke den lengste Dagboka. Men noen tips, noen saker, og litt info har vi til deg. Livet som Vålerengasupporter er fortsatt godt, gitt.


Vålerenga – Brann 3-1 (ennå)
Litt mer fra i går: VIF-tv gir deg ”orgasmisk nytelse”, sier de selv. Ble en skvett her ja. Titt på bildene der du og. Kristian Brix er behagelig trygg foran kamera også, ikke bare på banen mot Branns medaljekandidatlag. (tji-hi)

Vålerenga – Brann 3-1.
”Det er godt å være tilbake, og det føles som å være hjemme”. Jørgen Jalland som sier det på klubbens sider. Velkommen hjem, Jørgen.
Og dersom vi skal tro regnestykkene og informasjonen som IOslo.no serverer var Jallands hjemkomst også god økonomi for Vålerenga. Selv om ingen offisielle kilder er sitert sier folk ”tett på klubben” at han kom tilbake for under halve summen som han ble solgt for, som da var 4 mill kroner. Rart hvordan det forøvrig alltid er noen som bare «må» føle seg viktige nok til å lekke litt info som man ikke vil ut med offisielt.

Vi tar alle Vålerengaregnestykker med en klype salt. Men dersom det faktisk er slik at Vålerenga har begynt å gjøre butikk på sånt er vi nesten i sjokka gledesrus. Normen sånn historisk er vel at vi kjøper for 2-sifra millioner, og selger 50-70% billigere…

Grattis, Vålerenga.

Vålerenga – LSK
Kampen er fremskyndet to timer. Begge lag ønsket å flytte pga baneforholdene, og da ble det kl1630 i stedet. Vi lurer på om dette blir kampen der vi snubler litt. Da lager ”noen” t-skjorter der det står LSK denga Enga…

Og alle, spesielt Tom Nordlie, venter spent på om Simen Brenne må sone mot Vålerenga etter et velfortjent rødt kort mot RBK. Jepp, det er vel på Brenne det henger – hvorvidt LSK har en sjanse mot oss eller ikke.

Klanens årsmøte
Vi minner igjen om at det er på mandag kommende, dvs 26.februar kl 1800 i kantina på Vallhall. Du bør stille, om du er medlem.

Vålerenga i dag
Vålerenga hockey møter Stavanger i den siste seriekampen. Kl.1900 på Jordal Amfi. Hyggelig å hylle guttas seriemesterskap, kanskje?

Legg igjen en kommentar