Dagboka onsdag 21. februar 2007

Vålerenga er bare for gode nå. Vi ønsker oss et tap så vi kommer ned på jorda før de viktige kampene kommer. I mellomtiden må vi sutre over nok en seier, denne gangen over superklubben fra fiskertorget. Vålerenga – Brann 3-1. Vi tar den langt ut selv om det var en treningskamp, oppfører oss nesten … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. februar 2007»

Vålerenga er bare for gode nå. Vi ønsker oss et tap så vi kommer ned på jorda før de viktige kampene kommer. I mellomtiden må vi sutre over nok en seier, denne gangen over superklubben fra fiskertorget.


Vålerenga – Brann 3-1.
Vi tar den langt ut selv om det var en treningskamp, oppfører oss nesten som bøfler og siterer fritt i fin rekkefølge:

– ” Unge VIF slukket Brann” Dagsavisens overskrift på kampreferatet.
– ”Unggutter banket Brann” (Overskrift på bt.no) I samme artikkel: ”Vi kan tape så mange treningskamper mot Vålerenga som bare mulig, så lenge vi slår dem i serien”. Ardian Gashi.

– ”Kantene og Gashi ble for utålmodige, og dermed måtte vi spille på feilvendte spillere i stedet” Mjelde til bt.no. Bare kjør på du, Ardian.

– ”Det er blitt alt for mange kamper på kort tid” Mjelde snakker om 4 kamper på to dager. Kan ikke se at det har plaga Vålerenga, da.

– ”Det var et fantastisk godt skudd, og det satt rimelig godt oppe i vinkelen”. Brann-keeper Opdal etter Daniels 3-1 scoring.

Vi kunne fortsatt, men det får være grenser. Ikke trykker vi opp t-skjorter der det står: ”Vålerengas hellige 3enighet – Skarrepakk1” heller.
Derimot konstaterer vi at Petter Myhre snur litt på flisa på vif.no og sier at ”de eldste tok ansvar”. Illustrert med Andre Muri, Grindheim og den tilbakevendte Jørgen Jalland. ”Jeg er spesielt imponert over de eldste gutta i dag. De står fram og gir selvtillit til resten av laget. De tar ansvar når vi kommer under, og løfter hele laget”, sier Myhre til de offisielle sidene. I all den ungdomseuforien som nå kommer er det nok ikke dumt at Myhre lar det drysse litt glitter i de grånende hår. Og da ser de så bra ut.

For ordens skyld, og litt fordi det svir ekstra for våre motstandere: verken Ronny Johnsen, Lange, Mila, Sørensen eller Storbæk spilte. Derimot hadde vi to seksten-åringer på banen, mens seks tenåringer ble brukt. (Fellah spilte ikke). Jan Derek er forøvrig i trening igjen, og aktuell til fredagens kamp mot LSK, melder klubben på sine verdensvevsider. Whoopee.

Vi håper målene snart blir tilgjengelige på nett for å nytes, spesielt Glenn og Daniel sitt var orgasmiske. Til slutt, Vålerenga har dermed vunnet La Manga cup før siste kamp er spilt. Mikke Mus-turnering, ja. Men bedre enn å komme sist.

Den siste i kikkerten
IOslo.no har sjekka videre på saken om Vålerengas påståtte interesse for slovaken Petr Hlinka, og kommet opp med at Drillo var og så på han i desember, at Aalbu lyser opp da han hører navnet, men kommenterer ikke enkeltspillere og at flere klubber har vist interesse for mannen som nærmer seg kontraktsslutt.

Med andre ord ikke så mye nytt, men ikke noe som avkrefter at han er en mulig forsterkning. På den annen side, det er Hans Willem Steinfeld, Roger Ruud og Roger Solheim også. Ikke sannsynlig, men mulig.

Klanens årsmøte
Vi minner igjen om at det er på mandag kommende, dvs 26.februar kl 1800 i kantina på Vallhall. I fjor var det en del hei og hå som skjedde, noe mange da forholdt seg til ved å klage over bardisken eller i forumet etter at møtet var gjort unna. Som medlem er det din sjanse til å stille opp på årsmøtet, komme med dine meninger og stemme. Vi oppfordrer flest mulig til å komme, det er viktig. Litt mer om hvilke saker som skal taes opp m.m kommer vi med før helgen.

Vålerenga i dag
Logg deg inn på klanen.no, sjekk sakslista til årsmøtet mandag. Og bestem deg for å være med og bestemme.

Legg igjen en kommentar