SAS Braathens om Royal League

Enkelt fortalt: VPN lurte litt på hva en av hovedsponsorene syns om Royal League. I dette tilfellet, SAS Braathens representert ved sponsoransvarlig Bernt Halvard Olderskog. Vi hadde endel spørsmål om tilskuertall, seertall, TV-bilder, tomme tribuner og valuta for sponsorpengene. Vi fikk en generell kommentar i retur: – Jeg kan ikke å svare på alle dine … Fortsett å lese «SAS Braathens om Royal League»

Enkelt fortalt: VPN lurte litt på hva en av hovedsponsorene syns om Royal League. I dette tilfellet, SAS Braathens representert ved sponsoransvarlig Bernt Halvard Olderskog.

Vi hadde endel spørsmål om tilskuertall, seertall, TV-bilder, tomme tribuner og valuta for sponsorpengene. Vi fikk en generell kommentar i retur:

– Jeg kan ikke å svare på alle dine spørsmål, men det er klart at vi ønsker den aller beste ramme rundt en hver fotballkamp. For oss er trafikk alltid viktig når vi inngår en sponsoravtale. Og i dette tilfelle var det avgjørende. I tillegg ønsker vi selvsagt profilering opp mot «riktige» sponsorater/aktiviteter. Royal League trenger nok noen justeringer, og over tid kan konseptet bli svært godt.

Legg igjen en kommentar