Royal League: suksess eller fiasko, Morten Stokstad?

Truls Dæhli er langt over vårt ydmyke nivå. Dermed har vi heller stilt våre korte spørsmål til VGs Morten Stokstad: Er Royal League en suksess eller fiasko iår, og hvorfor? Et sted midt i mellom. Bra publikumsoppslutning i Sverige, og København-lagene trekker som vanlig mye folk. For Norges del har det hele blitt skjemmet av … Fortsett å lese «Royal League: suksess eller fiasko, Morten Stokstad?»

Truls Dæhli er langt over vårt ydmyke nivå. Dermed har vi heller stilt våre korte spørsmål til VGs Morten Stokstad:

Er Royal League en suksess eller fiasko iår, og hvorfor?
Et sted midt i mellom. Bra publikumsoppslutning i Sverige, og København-lagene trekker som vanlig mye folk. For Norges del har det hele blitt skjemmet av at lagene omtrent ikke har fått spilt noen av hjemmekampene på sin faste stadion. Det er skadelig for produktet. Skal bli spennende å se slutten med kvart-, semi- og finale. Bra mellomspillet forsvant, selv om det blir litt i overkant raust og la to av tre 3’ere gå videre.

Hva må gjøres for å forbedre ligaen?
Man må klare å komme i gang umiddelbart når den svenske og norske ligaen slutter. Det er det viktigste. Hadde alle hatt tak over stadion – som FC København har – ville også mange problemer vært løst. Men det er jo selvsagt helt urealistisk.

Har du sett noen kamper live eller på TV fra ligaen?
Nei, ikke denne sesongen ettersom jeg bor i London akkurat nå. Men ville ha sett hvis jeg hadde hatt tilgang til det.

Legg igjen en kommentar