Ingen stadion i Bjørvika?

VG skrev i forrige uke om at utsiktene for stadion i Bjørvika i Vålerenga-regi var alt annet enn gode. Politikerne virket uinformerte og negative. Det var få tomler opp dersom Entra og Vålerenga klarer å klekke ut en plan og finansiering. VPN spurte Kjetil Siem hva han kunne si om stadionplanene nå. Det virket ikke … Fortsett å lese «Ingen stadion i Bjørvika?»

VG skrev i forrige uke om at utsiktene for stadion i Bjørvika i Vålerenga-regi var alt annet enn gode. Politikerne virket uinformerte og negative. Det var få tomler opp dersom Entra og Vålerenga klarer å klekke ut en plan og finansiering. VPN spurte Kjetil Siem hva han kunne si om stadionplanene nå. Det virket ikke som om det er game over ennå.

Er dette gardinen ned for Bjørvika-alternativet? (siden det er 3 politikere i bystyret, forskjellige partier og endog to i byutviklingskomiteen) som uttrykker mer eller mindre negative holdninger til fotballstadion i Bjørvika?

– Det er ikke fremmet sak engang. Vi kan ikke la oss knuse av pressepolimikk som dette.

Vet du noe om når det taes en endelig avgjørelse på Bjørvika eller ikke? Hos oss, og hos bystyret?

– Først må vår utredning være ferdig. Så følger en administrativ innstilling, som i praksis føres i pennen av meg, så vedtar hovedstyret min innstilling. Dersom alt dette er for eksempel å prøve å bygge i Bjørvika, er det opp til oss/Entra/andre interesser å få finansene i havn, før eventuelle omreguleringer. Med andre ord; litt jobb…

Om Bjørvika er ut, er det kun Valle-alternativet igjen, eller er det aktuelt å se på andre tomter?

– I mitt hode er det to igjen; valle og Bjørvika. Uten at jeg ekskluderer noe.

Andre kommentarer til stadionsaken?

– Vi har det bra på Ullevaal, kan få det ennå bedre med egen stue.

Legg igjen en kommentar