Vålerenga vs LØK 6-2

Forrige gang laga møttes stakk Vålerenga definitivt det lengste strået. Gutta dro fra bordtennishallen borte på kjøpesenteret med en 0-10 seier. Med seier i dag vil Vålerenga ha 12 strake hjemmeseire på Jordal

1.periode

Vålerenga er på fra første bytt. Mer eller mindre rett fra dropp tramper Thomas Olsen rett gjennom det som er i offensiv sone. Finner den åpne plassen over skuldra på Nilsson i LØK-målet og setter 1-0. Et par minutter seinere setter Olsen igjen pucken bak Nilsson. To kjappe i stappe der. Aner vi to sifra seier i dag?

Perioden er 11 minutter gammel da Bengtsson fyrer av et backhand pass inn til Dostie som skyter på dirra. Keeper er sjanseløs. Det står 3-0.

Seks minutter er spilt når Karterud drar med seg puck fra midtsonen. Han er såpass kjapp på jerna at han kommer mer eller mindre aleine med keeper. Med all tid i verden koster han på seg ei litta høyre venstre dragning. Nilsson i LØK-målet er utspilt og Karta kan leike pucken inn i åpen kasse.

Første periode var det stort sett bare ett lag på isen. En velspilt periode av Vålerenga. Det største spenningsmomentet i dagens kamp blir om Vålerenga holder i tre perioder og får et kjemperesultat eller om vi bare cruiser inn til seier uten å yte mer enn man må.

2.periode

Perioden starter slik første periode sluttet. Vålerenga er det førende laget. De er sterke i gjenvinningsfasen. LØK klarte sjelden å spile seg inn i offensiv sone ellers ble de stort sett stoppa på egen blå.

Med rundt 8-7 min igjen av perioden, endret kampbildet seg litt. LØK får, ved et par anledninger, etablert seg i Vålerenga sin sone. Uten at de klarer å prestere noe nevneverdig. LØK orka å yppe seg i drøye to minutter før de falt tilbake til gamle vaner.

Vålerenga får mye tid i offensiv sone. Det virker som om gutta søker å flashe skills med å være mer fancy. Noe som vi syns er grundig unødvendig all den tid Vålerenga ikke er kjent for å evne komboen med å være både fancy og dødelig effektiv foran motstanders kasse.

Perioden ender målløs. Lagene går til pause med en 4-0 ledelse til gutta i blått.

3. periode

Huseby reduserer etter i underkant av syv minutter spill. Kjipt smultringen til Partanen ryker.

Ikke mange sekundene seinere, sender Nielsen pucken fra blå ned til Partanen bak mållinja som igjen flikker den inn i slotet til Thomas Olsen som uanfektet setter sin tredje goal. Hattrick for Olsen og en 5-1 ledelse for Vålerenga.

Vålerengas sjette scoring kom med seks minutter igjen å spille. Et skudd fra Taimi fra blå, kombinert med at Vålerenga har masse folk foran LØK-målvakten gir uttelling. Pucken går via Solberg som blir kreditert scoring.

Vi skjønner alle at Vålerenga vinner denne kampen. Gutta og folk på tribunen begynte alle sammen å gjøre seg mentalt klar til morgendagens kamp på Intilty ser AArthun sitt snitt til å skinne. Han gjør alt…setter fart i midtsonen, utførderer hele Våleranga fra blå og inn, kipper puck til Blomqvist som setter den sikkert aleine mot en Partanen som må sideforskyve seg. Bønda reduserer til til 6-2.

LØK er nok mer fornøyd med de to siste periodene enn det Vålerenga bør være. Men all den tid Vålerenga gjorde jobben i første, kunne de cruise inn til en kontrollert seier.