Dagboka fredag 3. november 2026

Helga er her og det ser ikke akkurat kjempebra ut for Vålerenga herrer for tida. Damene på sin side er på vei mot gull i Toppserien og er som kjent klare for cupfinalen om to uker.

Vi starter med det som er fint og godt i livet

Toppserien er i gang igjen etter pausen og faen så spennende dette blir. Vi leder som seg hør og bør serien, mens trøndera peser oss i nakken som lodne skabbete huskier på vei over finnmarksvidda. To poeng bak, like mange kamper spilt.

Og ikke nok med det! Siste runde møter vi nettopp RBK. Med andre ord kan alt avgjøres i siste kamp.

Gullet mot sølvet.

Hovedstad mot hva enn den klynga med hus ved fjorden der oppe kan kalles.

Det eneste som er evig kjipt med denne situasjonen, er at den matchen spilles der oppe.

Med andre ord. Om du er gira på å se årets siste match, og mulig være vitne til noe som kommer til å bli fotballhistorie, må du leite etter en måte å komme deg over fjellet.

Vi anbefaler å leite allerede i dag.

Men før vi kommer dit må vi gjennom to kamper. Den første av dem spilles i mårra mot Brann, hjemme på Valle.

Kampen starter klokka 18:00

Cupfinalen

Billetta til cupfinalen er ute, og de er billige (syns hvertfall vi). For 200 spenn for deg sjæl, og en hundrings for avkommet, bør det være grei skuring for de aller fleste, selv i disse dyrtider.

Om du er fotballtrener for en gjeng talenter eller håpefulle er det også mulig å få rabatt for hele bølengen. 25,- per hue. Vi veit ikke regla for hvordan dette funker, og sidene til NØFF ser ut til å hangle litt, men vi regner med at noen i klubben kan svare.

Billetta finner du her:

PS! Ring Harriet om linken til Lag-billettene ikke funker. Nummeret hennes finner du her: https://vif-damefotball.no/om-valerenga/

Håki

Andrew nielsen debuterte i går. Vært i Norge i 27 timer før han gikk på is. Noterte seg med 4 minutter i boksen i debuten. Espeland skjelver nok i nikkersen mtp på oppgjøret i morra.Han kommer til å rette opp nesa på Rønningen og pynte mer på Rønhild.

Nedrykkspøkelset

Det henger over oss som en drita bodøværing på Scotsman. Akkurat nå ligger vi på kvalikplass. 24 poeng etter 26 spilte kamper. Det er realiteten.

På søndag skal vi til Sarpsborg og det er ikke noe å lure på. Der må vi vinne og ta tre poeng. Vi har fire kamper på å komme oss opp av hengemyra, og for vår del i VPN ligger nervene på utsida av kroppen for tida og vi liker egentlig ikke å snakke om det her.

Men, vi anbefaler likevel at du tar turen nedover til Sarpsborg og viser at vi fremdeles støtter gutta.

Ikke for å klappe oss selv på skuldra alt for mye, er det vel lov å si at vi har levert på tribunen i år og det skal vi faen fortsette med fram til den feite fyren på rad seks er sliten og hes.

Det er fremdeles billetter igjen:

https://sarpsborg08.ticketco.events/no/nb/e/sarpsborg_08__vaalerenga2023

Ny fyr på Valle, kjent fyr i klubben

Svein Graff er tilbake i klubben som ny daglig leder i Vålerenga fotball elite. Vi ønsker han velkommen og ber han se til helvete å komme seg på jobb. Det er mye som må gjøres!

https://www.vg.no/sport/fotball/i/eJnGJQ/svein-graff-ny-daglig-leder-i-vaalerenga-tar-over-etter-erik-espeseth

Vålerenga i dag

Vi tar en fredagspils og gleder oss til i mårra. Også snakker vi litt ekstra med Herren, Allah, Jehova, Moder natur, Julenissen eller andre ting man trur på.

Vålerenga er klubben for alle!

Dessuten trenger vi den hjelpa vi kan få.