Dagboka mandag 16. januar 2023

En liten statusrapport for oss, og for Vålerenga. Også er Klanen ute med bredside mot enkelte personer i hockey-miljøet.

Det har vært stille fra oss på lenge nå, men fatt mot. Vi har verken trukket ut internettkabelen vår eller gått av med døden. Det vi derimot har gjort er å få puste litt ut. Sånn trengs en gang i blant.

Men nå er vi her. Tilbake. I 2023.

Så, hva er planen vår i år? Tja, si det. Vi skal prøve å være mer aktive både her på vpn.no og med podcasten vår. Og det får oss over til en annen del. Om du har lyst til å bidra til å gjøre Vålerenga På Nett til det flotte nettstedet du kjenner så er det bare å si ifra. Ta kontakt enten på Facebook eller Twitter. Du kan også sende epost til kontakt_oss ætt vpn dått no.

Så da er den kjipe delen over.

Klanen med bredside
Det er ikke så ofte det er offentlig drama i Vålerenga-miljøet lenger, men nå er det en historie som har bobla til overflaten. Skjønt, bobla, den brøyt overflaten som en Trident-missil skutt fra en ubåt.

I artikkelen «Ingen kødder med Donald!» skriver Klanen om økonomisk svik, sviktende moral og venner som ikke er venner lenger. Det virker i det hele tatt som en litt dårlig NRK-serie, men dette er visstnok tatt fra virkeligheten. Kortversjonen av artikkelen er at ledende figurer i har utnytta Bjørn «Donald» Kolstad til å skrive under på en avtale der han står som kausjonist for et lån på tre millioner.

Det vi stusser mest over er hvor hardt Klanen går ut mot en konkret person. Jan Tore Kjær får rett og slett så hatten passer. Så er spørsmålet: Hvilken informasjon er det Klanen sitter på? Her er det åpenbart noe brennbart. Det blir spennende å se hvilken retning denne saken tar.

Nye spillere!
Det kommer nye spillere til både Vålerenga Fotball avd Eliteserien, Vålerenga Fotball avd Toppserien og Vålerenga Ishockey avd Fjordkraftligaen. Det er gøy, syns vi. Velkommen til Jacob Storevik, Aaron Kiil Olsen, Omar Bully, Felicia Rogic, Linn Vickius, Justin Hamonic, Andreas Martinsen, Darien Craighead, Mark Auk og dere andre vi har glemt.