Dagboka onsdag 7. september 2022

Vi smatter fortsatt på karamellen «derbyseier» og ser framover mot weekenden.

Søndag var en fantastisk dag. Fullt hus på Intility. Tre mål i nettet bak LSKs keeper. Tre poeng mot LSK og et stort steg opp mot topp-4. Vi har selvsagt begynt å drømme om 3. – 4. plass og kanskje europacup-spill neste sesong.

Vi i VPN er ikke aleine om det. Til VG sier Fagermo at han ser mye mer i Vålerenga enn hva han ser i de gule fra togstasjonen før Gardermoen.

– Lillestrøm tror jeg detter. Vi, Glimt og Rosenborg kan ta de to medaljene. De (Lillestrøm) har hatt en periode i hele august der de ikke har tatt poeng. De har fått godt betalt tidligere i sesongen om du ser på xG (forventet antall scoringer ut fra målsjanser), nå får vi mer betalt..

Dag Eilev Fagermo til VG

Heldigvis har vi ringreven Stefan Strandberg som kan være den sindige sørlendingen vi veit han er. Han er ikke like overbevist, og mener LSK ligger litt for mange poeng over oss.

Stefan Strandberg går fornøyd rundt etter 3-1-seier mot Lillestrøm (foto: Eivind Hauger)

Uansett – vi er så utrolig klare for tre nye poeng til helgen. Da går turen til Kristiansund N. Søndag 11. september 18:00 venter Christian Michelsens KBK. Det gleder vi oss til. Vi er rett og slett SKIKKELIG gira.

Jørgen Karterud og flaggborgen
En annen som også var, og mest sannsynlig fortsatt er, skikkelig gira er Vålerenga hockeys Jørgen Karterud. Han fikk oppfylt en drøm mot LSK. Han fikk løpe med flaggborgen og veive med flagg foran Klanen. Karterud var rett og slett sjukt fornøyd med både resultat og løpinga. Kanskje ikke like fornøyd med forsøket å treffe tverra i pausen, men det får bare være.

Jørgen Karterud smiler som ei unge rett før han skal løpe ut og veive med flagg (foto: Eivind Hauger)

Like fornøyd er han forhåpentligvis med oppkjøringa mot årets hockey-sesong. Den starter fredag og da besøker VIF Hockey Frisk/Asker og Varner-hallen. Der venter Bonsaksen. En fyr som fant ut at han heller skulle spille for Frisk enn for det laget han han hele tida har sagt han ville tilbake til. Jaja, kjærlighet stikker bare dypere enn lommeboka.

Uansett! Vi spurte Karterud om hva han tror om årets sesong og svaret kom like fort som et håndleddskudd: «Vi skal være med å kjempe i toppen!» Og det er noe vi liker. Vi gleder oss til alt vi nå. ALT!

Vålerenga i dag
Vi gleder oss som faen til helgen. Det gjør vi.