Dagboka fredag 24. september 2021

Endelig helg sier noen. Er sesongen over snart spør andre seg. Om to dager møter vi Bodø/Glimt i den løst sammensatte blikkskur-bygda i Nordland og med seier kan vi klatre opp på den forventa. Alltid forventa. Sjuendeplassen. I hockey står det ikke noe bedre til. Etter fem kamper ligger vi på en sjetteplass. Tre poeng … Fortsett å lese «Dagboka fredag 24. september 2021»

Endelig helg sier noen. Er sesongen over snart spør andre seg. Om to dager møter vi Bodø/Glimt i den løst sammensatte blikkskur-bygda i Nordland og med seier kan vi klatre opp på den forventa. Alltid forventa. Sjuendeplassen.

I hockey står det ikke noe bedre til. Etter fem kamper ligger vi på en sjetteplass. Tre poeng over kattene fra Hønefoss.

Toppserien a? I fjor klarte vi faen meg «the double». Da må vi vel klare det i år også? Neida. Fjerdeplass og det er et stykke opp til medalje der også.

I det hele tatt ser det .. kjipt ut i Vålerenga for tida. Ikke nedrykkskjipt. Bare kjipt.

Vi er der vi har vært så mange, mange ganger før. I et limbo der ølen er tammere, musikken er døvere og samtalene går tilbake til tida da alt var så mye bedre.

Husker noen Ivers!? Begge altså! Han som sang Rosenborg er ræva og vant gull for 16 år sida? Eller han andre med øra? Store karer det der ass.

Morten Berre! For en mann! Mannen som ble henta inn fordi han irriterte Rekdal og ble klubblegende?

Freddy.

Nei. Vi kan sitte og deppe, eller så kan vi se fremover og med fremover mener vi å tukle med tabellkalkulatoren.

Se den! Da ble alt så meget bedre! Vålerenga kan vinne serien med 60 poeng og gå til Champions League, med Sandefjord og Sarpsborg på flotte europaplasser.

Lillestrøm og Brann rykker direkte ned, mens Mjøndalen nok en gang kjemper om å holde seg oppe.

Litt over midten av tabellen surmuler trøndera, trøndera og trøndera om henholdsvis fjerde, femte og sjette plass.

Vi veit det er far fetched at vi tar gull i år. Men når man holder med Vålerenga så drømmes det. Man drømmer om bedre tider og finere vær på bortekampa.

Uansett hvor begredelig det ser ut på banen, kan dem aldri ta fra oss det.

Om vi tar en titt på damene er det også bedre stemning:

Når det kommer til hockey er det for tidlig i sesongen til å drive og fikle med nummer. Her må det rett og slett bare skjerpes for at det skal bli bedre. Er mange måneder å fikse det på og vi er vel egentlig innerst inne ikke så veldig stressa helt enda.

Derby

Om damene og herrene i den norske regjeringen og helsevesen sier det alle regner med og håper at de kommer til å si, kan alle som vil dra på stadion og se Vålerenga møte Team Lillestømmen på Valle søndag klokka 16:00.

Klanstribunen åpnes. Det er meldt overskya, men nedbørsfritt og laget har som vi kan se på tabellen over; jævlig mye å spille for.

Alle på dekk nå!

Dejana gleder seg, vi gleder oss. Du bør også det! Sees på stadion!

Billetta får du her.

Bortekamp mot trøndera

I strøka nord for polarsirkelen har det for lengst starta å lakke mot høst og jul og mørket begynner etter det vi forstår og legge seg. Framover nå er det bare elendigheta og med det ligger alt til rette for at Vålerenga spiller en helt ok match.

Nå er det bare å sette alle kluta til og håpe gutta har våkna litt etter de siste matchene. Hvertfall den cupkampen mot Odd. Som alle veit er cup for bønder, men det var utelukkende tragedie i 90 minutter. Det vil vi faen ikke se der oppe.

Håki

Håki kamp i mårra mot Oljemiget. Kjip slutt mot Lillehammer i går. Håper på bedre tider på vestlandet.

Kampen spilles 18:15

For oss som ikke kan spelle hockey, arrangeres også NM i quiz i samme byen. Dette er ikke relatert.

Vålerenga i dag

Fredagsquiz på Bohemen. Øl i krana på Øst og Vershuset. Om ikke direkte Vålerenga-relatert spiller Hovland Ryder Cup fra klokka 14:00.

 

 

Legg igjen en kommentar