Vålerenga møter Gent

Vålerenga møter Gent i 2. kvalikrunde til UEFA Conference League. Kampene spilles slik: 22. juli: borte i Belgia 29. juli: hjemme på Intility Se trekningen direkte på UEFA.com. Vålerenga er lagt i gruppe 5 og er useeda (lag 6-10), det betyr at vi kun kan møte lag fra seeda gruppe (lag 1-5). Vålerenga er trukket … Fortsett å lese «Vålerenga møter Gent»

Vålerenga møter Gent i 2. kvalikrunde til UEFA Conference League.

Kampene spilles slik:

22. juli: borte i Belgia

29. juli: hjemme på Intility

Se trekningen direkte på UEFA.com.

Vålerenga er lagt i gruppe 5 og er useeda (lag 6-10), det betyr at vi kun kan møte lag fra seeda gruppe (lag 1-5). Vålerenga er trukket som lag nummer 6, husk det, siden det kommer til å gå igjen videre i trekninga.

GRUPPE 5

Seeded:

1 Gent (BEL)

2 AGF Aarhus (DEN)

3 Dudelange (LUX)

4 Hibernian (SCO)

5 Santa Clara (POR)

Unseeded:

6 Shkupi (MKD) / Llapi (KOS)

7 Vålerenga (NOR)

8 Stjarnan (ISL) – Bohemians (IRL)

9 Mons Calpe (GIB) / FC Santa Coloma (AND)

10 Bala Town (WAL) / Larne (NIR)

Les mer om UEFA Conference League her.

Legg igjen en kommentar