Molde-Vålerenga 2-3

Sesongen starter nå! Slepp oss inn på Valle a, Raymond!!! Eliteseriens 5. runde – Aker Stadion 27. mai 2020, Kl. 20:00 Solgte billetter: Hørte noe lyd fra tribunen. Mulig det var vinden. Mål: 2   Borchgrevink 39 Haugen 47 Haugen 63 Layouni 81 Dønnum Lagoppstillinger: VIF: Kristoffer Klaesson – Christian Dahle Borchgrevink, Jonatan Tollås Nation, … Fortsett å lese «Molde-Vålerenga 2-3»

Sesongen starter nå! Slepp oss inn på Valle a, Raymond!!!

Eliteseriens 5. runde – Aker Stadion 27. mai 2020, Kl. 20:00

Solgte billetter: Hørte noe lyd fra tribunen. Mulig det var vinden.

Mål:

2   Borchgrevink

39 Haugen

47 Haugen

63 Layouni

81 Dønnum

Lagoppstillinger:

VIF: Kristoffer Klaesson – Christian Dahle Borchgrevink, Jonatan Tollås Nation, Brage Skaret, Sam Adekugbe – Tobias Christensen, Henrik Bjørdal, Fredrik Oldrup Jensen – Amor Layouni, Aron Dønnum – Vidar Örn Kjartansson.

Molde: Linde – Holmgren Pedersen, Sinyan, Gregersen, Haugen – Aursnes, Hussain – Hestad, Eikrem, Brynhildsen – Fofana.

 

Kampen:

Statistikken mot Molde i Molde de siste åra er helt håpløs, og vi har på ingen måte starta sesongen som forventa. Brage Skaret debuterer fra start i kanskje årets vanskeligste bortekamp. Alle gutta må opp og fram i dag! I kveld snur vi sesongen!

Første omgang:

Og gutta går rett i strupen på Molde! Vi vinner ballen høyt oppe ved Kjartansson, han slår ut på Borchgrevink som spiller Dønnum 1 mot 1 ved dødlinja. Han får lagt inn på bakerste hvor Layouni lader volleyen, den blir blokkert, men Borchgrevink sleiver returen i hjørnet og Linde klarer akkurat ikke å holde den utenfor streken! For en start!

God sjanse til Molde like etter. Eikrem blir spilt opp til venstre og slipper til Brynhildsen på utsida. Han skyter på første, men Klaesson redder greit.

Molde styrer mest de første 20, men vi er trygge og gode med ballen og slipper ikke til noen veldig store sjanser. Spiller av det høye presset. Kjartansson litt lite venn med kula. Klarer ikke helt å fungere som oppspillspunkt. Layouni vært bra første halvdel av andre omgang. 

Wolff Eikrem får heade upressa på en corner i det 30. minutt. Den har retning mot lengste stolpe, men er for slapp og Klaesson holder den.

Høyresida vår angriper på sedvanlig vis i det 32. minutt. Dønnum trer gjennom Bjørdal, men innlegget fra dødlinja blir blokkert. 

Godt innlegg fra Moldes høyreside like etter, men Wolff Eikrem stussen den bare videre bakover i feltet. Får ikke ordentlig kontakt med ballen.

Åpna seg litt mer igjen nå etter 10 minutter hvor Molde har styrt kampen.

39 minutter spilt når Molde får spilt oss veldig lave. De leiter etter åpningene og Hestad slår diagonalt i bakrom på Haugen på venstre, Dønnum klarer ikke å følge løpet og Haugen setter den bak Klaesson. Føles unødvendig den der altså. Vi veit de leiter etter den pasningen.

Wolff Eikrem med en god skuddmulighet like etterpå, men setter den lavt utenfor nærmeste stolpen til Klaesson. 

Kjører oss nå Molde. Klaesson bommer på en utboksing på en corner, ballen treffer ansiktet hans og spretter utenfor stolpen.

Da var det pause.

Andre omgang:

Molde går rett i angrep og får corner. Eikrem slår den knallhardt inn på 5-meteren og der klarer ikke Oldrup Jensen å markere Haugen. Header den rett i mål. 

Molde legger seg dypere og skal ta oss på kontra. Vi fra styre litt mer og komme høyere i banen. 

Det er noe som ikke stemmer helt med angrepsrytmen vår i år. Flyter ikke som i fjor. 

Der sitter 2-2! 63 minutter spilt og vi får corner. Den blir slått på første stolpe, der header Haugen videre mot bakerste, hvor Tollås Nation kriger den inn foran mål igjen. Der står Layouni og header den via keeper og i mål!

Kjempesjanse til Molde like etter! Fofana slår inn fra venstre og der følger ikke Oldrup Jensen løpet til Hestad som utrolig nok plasserer den rett utenfor første stolpe. 

Brage Skaret må bytte etter 68 minutter. Ser ut som han får en krampe eller strekk i en løpsduell som sitter godt i. Veldig synd hvis det er langvarig. Gjort en god figur i dag synes jeg! Horn Myhre inn. Oldrup Jensen ned som stopper.

Molde styrer mer nå igjen. Spiller oss igjen lave og slår en ny diagonalpasning i bakrom på venstreback Haugen. Denne gangen er ikke Dønnum i nærheten av å følge løpet, men heldigvis er Haugen noen cm for seint ute for å nå den.

DØNNUM!!! 81 minutter spilt og Gregersen kåler det til som bakerste mann. Bjørdal kriger ballen igjennom til Dønnum som kommer aleine med Linde. Linde redder første skuddforsøk, men Dønnum tupper returen opp i nettaket! Det er 2-3 til Enga!!!!

Hodeduell på en Moldecorner i det 85. minutt. Ser ut som Bjørdal og Gregersen skaller hardt sammen. Skikkelig kutt i panna for Bjørdal. Må på med krigerbandasje a la Stuart Pearce der Henrik.

Blir lagt til 6 minutter. Jeg biter av meg negla!

Skriker greit på sidelinja nå Fagermo! Jager gutta opp i press!

For en vanvittig mulighet til Molde 4 minutter på overtid! Et innlegg fra høyre stusses videre av Ohio og Sheriff er plutselig aleine på bakerste stolpe. Han setter headinga utenfor på blank goal! Kom nok litt brått på den der. 

Og der går sluttsignalet!! JAAAAA! Det er så deilig!

Oppsummering:

Skulle gjerne vært på Bohemen, Vertshuset eller Øst akkurat nå! For en stemning det må være der! Orker ikke å oppsummere noe mer enn at vi er gode i dag bortsett fra 3-4 situasjoner hvor markeringene glipper fullstendig. Sesongen starter nå! Slepp oss inn på Valle a, Raymond!!!

Legg igjen en kommentar