Dagboka fredag 28. mai 2021

Endelig fredag! En fredag som faktisk fungerer som en fredag. Ikke bare en brems i hjemmekontorhverdagen. Grunnen til det er selvsagt at kranene er åpna rundt i byen og vi har mulighet til å ta en fredagspils. Og vi kan feire! 2-3 borte mot Molde er rett og slett et strålende resultat. Ikke bare er … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. mai 2021»

Endelig fredag! En fredag som faktisk fungerer som en fredag. Ikke bare en brems i hjemmekontorhverdagen. Grunnen til det er selvsagt at kranene er åpna rundt i byen og vi har mulighet til å ta en fredagspils.

Og vi kan feire! 2-3 borte mot Molde er rett og slett et strålende resultat. Ikke bare er det digg å gå inn i helga vel vitende at Vålerenga fremdeles henger med i toppen, men også at vi har dratt nøkla godt langs sida på paradeflåta til romsdalingene.

Når det gjelder vår egen paradeflåte ruller den videre på søndag.

Byderby

I mårra er det klart for et vaskeekte byderby når Vålerenga tar imot Lyn på Valle.
Etter å ha sabla ned Avaldsnes forrige helg er det damene fra Lyn som skal tas ned. Fordi situasjonen er som den er, er det selvsagt minimale sjanser vi får sett den matchen fra tribunen.
Regla om maks 50 personer på et stadion som rommer rundt 17 000 står seg fremdeles. Uansett hvor forbanna idiotisk vi mener at det er.

Heldigvis er Øst åpent. Der er plass til langt flere.

Om du er gira på å se kampen hjemme i sofaen er det direktesport som gjelder.

Avspark er 15:00

Målklubben

I forbindelse med kamp mot Lyn er det en glimrende anledning til å bli med i «Målklubben». En innsamlingsaksjon for kids med begrensa ressurser:

Saksa fra klubben:

1. Klubbens fond «På lag med alle barn» som gir økonomisk støtte både til aktive medlemmer og de som ønsker å spille fotball i Vålerenga

2. Vålerenga Samfunn sitt «Drømmefond» som gir økonomisk støtte til treningstilbud, kulturtilbud eller studietilbud til personer med begrenset økonomi.

Om noen klare å forklare oss hvordan vi signer opp uten å bruke Facebook, er det mulig vi gir en slant selv.

Sandefjord

Som vi har nevnt tidligere er det én god ting som kommer ut av situasjonen vi er i og det er at fotballkamper kommer hyppig.

På søndag er det igjen klart for kamp når vi tar imot Sandefjord på Valle.

Hva vi forventer kan oppsummeres enkelt: Seier.

Det er digg å slå Molde på bortebane. Mye fordi det ikke var helt forventa.
Det som derimot er forventa er at vi knekker Sandefjord på hjemmebane.

Her kunne vi skrevet noen ord om hvor kjipt Sandefjord er med en parkeringsplass langs sjøsida og et fotballag blotta for sjarm. Noe dritt om Runarhallen kanskje.. Men siden denne dagbokisten er litt sliten etter gårsdagens pub-åpning lar vi det være.

Kampen spilles søndag klokka 18:00 og vises på en av disse discovery-kanalene. Maks 50 personer kan se den på stadion.

Vålerenga i dag

Det er varmt og digg. Vi tar en fredagspils. Ute. På byen. I Oslo.

Legg igjen en kommentar