Dagboka onsdag 21. april 2021

Fotballen våkner smått av corona- og vinter-søvnen, og det samme gjør VPN. Nå ser vi frem til sesongstart! Før vi jubler av full hals for at fotballen snart ser ut som den kan starte så tar vi selvsagt et forbehold. Alt avhenger av hvordan smittetallet er framover. Ikke gjør noe dumt, a’! Sånn – nå … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. april 2021»

Fotballen våkner smått av corona- og vinter-søvnen, og det samme gjør VPN. Nå ser vi frem til sesongstart!

Før vi jubler av full hals for at fotballen snart ser ut som den kan starte så tar vi selvsagt et forbehold. Alt avhenger av hvordan smittetallet er framover. Ikke gjør noe dumt, a’!

Sånn – nå er vi ferdig med det. VI SKIMTER SESONGSTART I DET FJERNE, DERE!

Vi gleder oss til å se Amor lage kaos på kanten (for motstanderen). (Foto: Sportfoto / Morten Larød)

Første treningskamp denne biten av sesongen spilles i morgen. Første kamp skulle egentlig vært spilt i helgen, men da ble det sjukdom hos en av spillerne til kåffa så de droppa den. Smart, syns vi. Det betyr at første skikkelig treningskamp i denne oppkjøringa spilles i morgen. Den spilles mot på Intility klokka 15:00 mot Sarpsborg 08. Vanligvis er ikke dette noe vi gleder oss til, men akkurat nå gjør vi faktisk det. Vi gleder oss til treningskamp!

Litt av spenningen er hvordan laget er komponert. Vi har mistet noen sentrale spillere. Magnus Lekven er borte. Herolind Shala er borte. Matti Vilhjalmsson er også borte. Sistnevnte spilte mindre og mindre, men var en drivkraft internt i troppen. Shala har vi nok dekka, men Lekven er vi litt mer skeptisk til. Joda, han hadde noen bummerter – men den usynlige jobben han gjorde var viktig. Det betyr bare at Fredrik Oldrup Jensen må virkelig slå til (og holde seg skadefri).

Av de nye så er det mye morsomt. Den største stjerna er nok Amor Layouni. Han sier det skal bli kaos på kanten og er det ett sted vi vil ha kaos så er det på kanten hans. Nå har ikke vinger fått lov til å være så fri under Fagermo, men dette er en spiller som MÅ få lov til å leke seg. Det sies at Fagermo spiser vinger. Vi får se om Layouni overlever koketida. Så er det Tobias Christensen fra Molde. En spiller det var høye forventninger til etter overgangen fra Start til Molde. Vi kan vel trygt slå fast at det ikke ble den suksessen mange håpet på. Nå er han uansett i Oslo og Vålerenga. Det blir bra, tror vi.

Matchen kan sees på Direktesport.no og VG+, tror vi.

Damelaget i full gang

Regjerende seriemester Vålerenga fotball har starta oppkjøringa alt de. Det er noe som føles fantastisk å si. «Regjerende seriemester Vålerenga». Herregud så deilig. Vi slenger til «regjerende cupmester» med en gang. Det er så deilig, dere!

Uansett – damelaget har starta oppkjøringa. Allerede lørdag hadde de første kamp. Det var en Grei skuring, kan vi vel kanskje si. 7-0 over akkurat Grei var helt OK. I går spilte de igjen treningskamp. Denne gangen var det Røa som stod på motsatt banehalvdel. 2-2 endte den, og kampen ble beskrevet som «en typisk treningskamp». Vi så den ikke, dessverre. Det er jo ikke lov med presse i disse boblene deres.

Vi kommer til å komme med en god gjennomgang seinere. Det blir gøy. Nå gleder vi oss bare!

Vålerenga i dag

Vi gratulerer Aron Dønnum med gårsdagens bursdag, og vi gleder oss til treningskamp mot Sarpsborg 08. Kom la oss laga show (når de åpner tribunen for alle)!

Legg igjen en kommentar