Dagboka mandag 23. november 2020

Det ble bare uavgjort på Sunnmøre, men siden Odd snublet hjemme mot Start er ikke uavgjort og ett poeng krise. Og i morgen er det historisk trekning for klubben: Champions League. Vi er på tredje plass fire poeng foran Odd på femte og ett poeng foran Rosenborg, som spiller sin koronautsatte kamp mot Brann i … Fortsett å lese «Dagboka mandag 23. november 2020»

Det ble bare uavgjort på Sunnmøre, men siden Odd snublet hjemme mot Start er ikke uavgjort og ett poeng krise. Og i morgen er det historisk trekning for klubben: Champions League.

Vi er på tredje plass fire poeng foran Odd på femte og ett poeng foran Rosenborg, som spiller sin koronautsatte kamp mot Brann i morgen. Medalje er kulest, men fjerde plass gir Europa, så dagboka er happy for den plassen også.

Årsverste mot Aalesund, antydet kaptein Tollås. Vi fikk en billig straffe og vi slapp inn årets første på corner. Uavgjort var vel et ganske greit resultat, men spørsmålet er om det er grunn til bekymring, eller om det var et lite arbeidsuhell. Forhåpentligvis var det ikke undervurdering, for da er vi ute og kjører med fem kamper igjen.

[poll id=»307″]

Sarpsborg hjemme, Stabæk borte, Rosenborg hjemme, Viking borte og Start hjemme blir knallltøft. Hjemmekampen mot Rosenborg 13. desember kan bli helt avgjørende, men samtidig er sjansen for at både vi og dem kan gå på noen blemmer innen den tid. RBK tapte jo 0-3 borte mot Viking i forrige runde.

Champions League

Dagboka husker fortsatt hvor nær vi var å komme til Champions League i 2005, men straffebom hos Bernt Hulsker og Freddy dos Santos ødela. Nå er vi faktisk der med damene, så etter ha vunnet 4-0 på søndag i NM-semifinale – hvor Ajax-klare Sherida Spitse herjet – er det i morgen en spennende trekning.

UEFA har satt opp hvilke fire seedede lag vi kan møte: Brøndby, Slavia Praha, Paris Saint-Germain og Manchester City. De er rangert som fjerde best (PSG), sjette best (Man City), sjuende best (Praha) og 12. best (Brøndby). Vi får hjemmekamp først og bortekamp til slutt.

[poll id=»308″]

Hockey-seier

4-2 over Storhamar, torsdag er det Lillehammer som kommer til byen. Her kan du høre hva tomålsscorer Taimi sa etter kampen. Vi er nå ett poeng foran Storhamar og tre poeng bak Frisk Asker.

Vålerenga i dag

Det virker som en del kommentatorer mener at alle liker Bodø/Glimt. Er det virkelig tilfelle? Hva tenker du?

[poll id=»309″]

 

Legg igjen en kommentar