Dagboka mandag 28. september 2020

Vålerenga hadde mer enn nok sjanser til å få med seg poeng fra Bodø, men bare Glimt klarte å sette mulighetene, og dermed ble det ikke poeng. Damene derimot! Vidar Ørn Kjartansson hadde tre gigantiske sjanser, men han fikk det ikke til og satte dessverre ingen av dem. Sjanser som dette er vanligvis gåll! Dramatikk … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. september 2020»

Vålerenga hadde mer enn nok sjanser til å få med seg poeng fra Bodø, men bare Glimt klarte å sette mulighetene, og dermed ble det ikke poeng. Damene derimot!

Vidar Ørn Kjartansson hadde tre gigantiske sjanser, men han fikk det ikke til og satte dessverre ingen av dem. Sjanser som dette er vanligvis gåll!

Dermed gjentok historien seg – også i Oslo i august var det sjansemessig likt mellom lagene. Dagboka trodde Ørn skulle være en garantist for flere scoringer, og det er han forsåvidt, men det funket altså ikke i går.

– De utnyttet sjansene sine, det gjorde ikke vi. Det er uakseptabelt for meg ikke å score minst ett eller to mål i dag. Det var min feil i dag. Sånn er det, jeg tar skylda, sa Kjartansson til Eurosport etter kampen.

Snakk om voksen opptreden i media. Han trenger absolutt ikke ta på seg noe skyld, men fremstår utrolig bra i media. Det samme kan man ikke si om alle i gult. Sutring og mindreverdighetskomplekser er aldri vakkert, men en ting skal Bodø/Glimt ha: Det er et bra fotballag. Heldigvis er vi også der oppe, men ikke stabile nok til å plukke poeng i kamp etter kamp.

Mjøndalen og Sandefjord

Nå venter Mjøndalen og Sandefjord på oss. Mjøndalen – med Markus Nakkim som kaptein mot Viking – gikk på nytt tap i går. Det var deres femte tap på rad, og alle veit at Mjøndalen kommer til å kjempe og slite helt sjukt mot oss. Mjøndalen trenger poeng for å unngå nedrykk, og nå begynner det å haste for dem. Kampen spilles lørdag kl 2030.

Sandefjord fremstår ikke som en veldig mye enklere motstander for oss – to Finne-scoringer på slutten gjorde at vi klarte å snu kampen mot dem i august. Dersom vi spiller som vi har gjort mot Brann, Molde og Bodø/Glimt, bør dette bety seks poeng. Men det krever at vi er villige til å blø for drakta og ikke tro at nå er vi liksom så gode at poengene kommer av seg sjæl. For det skjer ikke.

[poll id=»295″]

Seier 7-0 for damene

7-0 er tidenes største Vålerenga-seier i Toppserien. Ajara Njoya scoret fire av målene (og en assist) og er toppscorer i Toppserien med 9 mål på 14 kamper.

Vi leder serien, men det er tett i toppen og absolutt ingen ting er avgjort. Det er fire kamper igjen og Vålerengas to neste kamper vil trolig avgjøre alt. Vi har hjemmekamper mot Rosenborg 18. oktober og mot Lillestrøm 1. november. Så er det borte mot Lyn og hjemme mot Arna-Bjørnar.

1 Vålerenga 14 31
2 LSK Kvinner 13 28
3 Rosenborg 13 27
4 Avaldsnes 13 25

[poll id=»296″]

Dagboka i dag

Rekruttene spiller i dag hjemmekamp kl 18 mot Moss. Det er fortsatt ikke bestemt hva som skjer når det gjelder nedrykk fra 2. divisjon. – Nei, det er det ikke. Vi skal ha en dialog med klubber og interesseforeninger som det vedrører, før vi beslutter hva som skal skje, har fotballpresidenten sagt tidligere. Den avgjørelsen skal visstnok komme i dag, men inntil vi vet mer, kan det bety at alle poeng er viktige for å overleve i divisjonen.

Legg igjen en kommentar