Dagboka fredag 26. juni 2020

Fredagen har kommet og været ser ut til å holde seg inn i det uendelige. Vi har kommet oss over Børvens eskapader i Skien, skal spille ny match i mårra mot Vikingarna og det har kommet nye freshe produkter i sjappa.   Viking I morgen er det duka for fjerde runde i årets eliteserie og … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. juni 2020»

Fredagen har kommet og været ser ut til å holde seg inn i det uendelige. Vi har kommet oss over Børvens eskapader i Skien, skal spille ny match i mårra mot Vikingarna og det har kommet nye freshe produkter i sjappa.

 

Viking

I morgen er det duka for fjerde runde i årets eliteserie og det virker som om det bare var noen dager siden det hele starta opp igjen. Mest fordi det bare er noen dager siden det hele starta opp igjen. Vi var alle litt skeptiske til et så tett kampprogram som dette, men faen så gøy det er. Når man taper nå veit man at det bare er snakk om et par dager før man får vist seg på nytt og tatt revansj.

Vi møter et Viking som ikke har gjort det spesielt skarpt i år. Med to tap og en uavgjort mot storlaget Mjøndalen gjetter vi at det ikke er sambafotball som møter oss på Valle i morgen. Problemet er at Viking nå jager sin første seier, mens vi gikk på et kjipt tap. Dette kan fort føre til overtenning, så vi håper at vi har en dommer som faktisk kan gjøre jobben sin denne helga.

Billetter til matchen ble denne runden som forrige fordelt på heldige sesongkortinnehavere og desperate supportere så vi håper at det blir en del liv på tribunen denne kampen. Selv om det bare er et par hundre på tribunen er det enorm forskjell å se norsk vs. utenlandsk serie der det ikke er noen i det hele tatt.

Denne dagbokisten må si at han ble imponert over lydnivået på forrige match og håper at det gjentar seg i denne. Det hjelper sikkert at de som kommer har fått litt smøring i forkant også.

Ellers kan vi melde om at det er fullt på Øst og sikkert de andre stedene også, så du må trolig se matchen hjemme dersom du ikke har booka bort. Dra tven ut på terrassen og fyr opp grillen. Da øker stemninga til det de på Kampen omtaler som helmaks.

Husk å henge opp flagget også.

 

Gi en medlemskontigent

Det er ikke alle som har det like enkelt økonomisk for tida og Vålerenga er ikke en klubb som legger de økonomisk svake i røyken bak seg mens de turer videre. Normalt hjelper Vålerenga disse medlemmene med lavere kontigent, men nå begynner det å bli stramt. Med andre ord trenger de at vi er åleite.

De aller fleste har råd til å avse en trehundreogfemtilapp til en jævlig god sak.

Om du ønsker å bidra kan du gå inn på denne siden 

Les mer på Klanen.no

 

Merch

Om du er gira på å oppgradere garderoben kan vi nevne at Sjappa har fått inn ny kolleksjon av kule klær. Ta turen innom før du stikker på norgesferie i år. Det er viktig å vise hvor du er fra når du står ute på en åker i Trøndelag og lurer på hvor i hælvete nærmeste ramen-restaurant er.

 

Vålerenga i dag

Er det virkelig noe å lure på? Vi gjør klart flagget til i mårra og kommer oss ut i sola for å drekke øl og glemme kampen på onsdag.

 

Legg igjen en kommentar