Dagboka fredag 12. juni 2020

Endelig fredag! Himmer’n er så blå som det er mulig å få den, gradestokken pusher mot 30, fellesferien er på vei og neste uke starter jaggu eliteserien opp igjen med en hardkjør man bare får se på hockeybaner. Har du noen ekstra spenn liggende har vi et godt forslag til hva du kan bruke dem … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. juni 2020»

Endelig fredag! Himmer’n er så blå som det er mulig å få den, gradestokken pusher mot 30, fellesferien er på vei og neste uke starter jaggu eliteserien opp igjen med en hardkjør man bare får se på hockeybaner. Har du noen ekstra spenn liggende har vi et godt forslag til hva du kan bruke dem på.

Snart ligastart

I dag kan vi kose oss voldsomt over at det er siste helga på veldig lenge der det ikke spilles eliteseriefotball. Fremover nå kommer det til å bli et jævla kjør helt oppe på hockeynivå. Hvor hardt tenker du? Vel, vi kan informere at første runde starter førtkommende tirsdag mens andre runde spilles lørdag og at det derfra går slag i slag. Det skal presses inn sju runder på under en måned.

Og vi gleder oss helt latterlig. I disse rundene kommer vi til å se hva som bor i lagene og hvor mye de tåler.

Det positive, sånn rent bortsett fra at vi kommer til å se veldig mye fotball, er at vi også kommer til å se veldig mye spillere. Med dette oppsettet er det vanskelig å tro at man kjører på med en fast elver og henter inn benkene ved behov. Nei, denne sommeren skal alle med.

Det negative er selvsagt at det blir vanskelig dersom det er noe som ikke fungerer, eller man blir utsatt for skade. Hvis for eksempel man har en skadet midtstopper og må inn med en annen midtstopper som må spille mer enn normalt kan det raskere oppstå skader på midtstopper nummer to og man har det gående.

På grunn av denne måten å spille på vil trolig det taktiske spillet før kamp også være viktigere. Trenerne må forholde seg til spillere de ikke kjenner på de andre lagene og spørsmålet om hvordan motstanderlaget skal spille kommer sikkert også til å varierer. Dersom et agressivt lag plustelig har slitne angripere og sliter med backup kan det tenkes at det er full parkering av bussen fremfor å spille sånn man forventer.

Vi sier ikke at det ikke skjer fra før, men vi sier at det kan skje mer plutselig fremover.

Dagsform er essensielt.

Klubben for alle

Klubben har et opplegg fremover som går på det å spandere en billett på de som trenger det mest. Sånn VPN forstår det slipper man til fattige, trengende og vanskeligstillte på stadion ved å betale inngangsbilletten deres.

VPN er som kjent en varm gjeng som heier på de svakeste, så dette er et veldig godt forslag vi stiller oss 100% bak.

For å være med å bidra kan du sende 100 spenn på Vipps til klubben på nummer 90583 og merke bidraget med «Klubben for alle».

Du kan sikkert gi så mye du barer orker, men hundringsen er det som dekker det.

Om du ikke er med oss andre inn i det tjueførste århundret kan du selvsagt bruke postgiro til kontonummer 1503.51.88565

Fotball framover

Selv om stadion ikke er åpen, finnes det puber man kan sitte på og se ball. Vi minner om at det er lurt å holde av bord for å få plass. Det er harde kår der ute med tanke på avstander og plasser. Vær tidlig ute. Om du for eksempel ønsker å se Stabæk-kampen på Bohemen starter bookinga rett etter Sarp-kampen.

Vålerenga i dag

Vi går ut i sola og tar en velfortjent utepils. Om vi stikker på Øst husker vi selvsagt å stikke innom Sjappa for å kjøpe sesongkort med fortrinnsrett og tilgodelapp, samt plukke opp noe deilig merch. Selv om man ikke slipper inn på stadion, kan man i det minste kle seg anstendig når man ser på kamp.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar