Dagboka mandag 18. mai 2020

Fotballtung dagbok der vi er på eliteseriestarten og to gladmeldinger fra damelaget. Vi innrømmer det. Vi er rimelig spente på eliteseriestarten. Etter en periode som virker som flere år fikk vi endelig vite menyen for de tre første rundene. Det er ikke mange kamper, men under de rådende forhold er det i det minste en … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. mai 2020»

Fotballtung dagbok der vi er på eliteseriestarten og to gladmeldinger fra damelaget.

Vi innrømmer det. Vi er rimelig spente på eliteseriestarten. Etter en periode som virker som flere år fikk vi endelig vite menyen for de tre første rundene. Det er ikke mange kamper, men under de rådende forhold er det i det minste en start. Og det er vel egentlig uansett. En start.

Vålerenga Fotball Herrer A åpner 16. juni 20:30 borte mot Sarpsborg. Så går det noen dager før Stabæk kommer til Intility søndag 21. juni klokka 18:00. Siste planlagte runde er første skikkelige langtur: Odd. Den kampen spilles 24. juni klokka halv ni.

Dette blir Fagermos ilddåp. Nå skal vi se om planen hans har satt seg, og om spillerne, på tross av litt karantene og egentrening, har klart å komme seg i form. Dagboka er ukuelig optimist. Det er liksom det dummeste med å være Vålerenga-supporter. Du veit at det blir en kjip midt-på-tabellen-plassering, men plutselig så får du trua. Spesielt før sesong. Shala er jo dritgod. Matti får en ny vår med Fagermo som sjef. Klaesson i buret blir jo perfekt! Og Fagermo! For en fantastisk signering. Det må bli minst sju poeng. Uavgjort mot Sarp, seire mot Stabæk og Odd.

Selv om fotballen starter opp igjen om omtrent en måneds tid så er det ikke helt uten en bismak. Ingen tilskuere på tribunen er den største pillen å svelge. Blir det gøy? Vi gleder oss selvsagt til ni poeng etter tre kamper, men hvordan oppleves det uten å kunne juble sammen med edsvorne menn og kvinner på tribunen. Vi får se hvordan det blir. En ting er sikkert: Det blir annerledes.

Gladmelding 1

Vi gratulerer damelagets Victoria Ludvigsen. Klubben kunne fredag gi oss gladmeldingen om at hun skal bli mamma! Det er gøy det. Litt kjipt er det jo også, siden det betyr vi ikke kommer til å se henne på banen når damefotballen starter opp igjen. Neste sesong, Victoria! Neste sesong.

Gladmelding 2

NTB kunne fredag melde at det er satt en tentativ dato for oppstart av Toppserien. Det betyr fotball for Vålerenga Damer også. På grunn av denne forkorta serien så vil det dessverre ikke bli avholdt sluttspill i årets Toppserie. Sa vi dessverre? Det mente vi ikke. Er det noe godt COVID-19 har gjort så er det å fjerne sluttspill i seriesammenheng i Toppserien. Vi håper den forsvinner neste år også og alle andre år framover.

Vålerenga i dag

Vi ringer på forhånd for å sjekke om bartender Grønningen kan holde av bord til oss på Bohemen.

Legg igjen en kommentar