Dagboka fredag 03. april 2020

Påskemorgen slukker ikke sorgen over utsatt oppstart av Eliteserien, men A-laget har begynt å bevege litt på kroppene igjen. Mer om det og at klubben legger litt mer tyngde bak noen strofer fra «Mitt Vålerenga» i dagens dagbok. Mitt Vålerenga Det er smått med dagbøker fra denne skribenten for tida. Med hjemmekontor med en 3-åring … Fortsett å lese «Dagboka fredag 03. april 2020»

Påskemorgen slukker ikke sorgen over utsatt oppstart av Eliteserien, men A-laget har begynt å bevege litt på kroppene igjen. Mer om det og at klubben legger litt mer tyngde bak noen strofer fra «Mitt Vålerenga» i dagens dagbok.

Mitt Vålerenga

Det er smått med dagbøker fra denne skribenten for tida. Med hjemmekontor med en 3-åring og kone som er betegna som kritisk personell, er det begrensa hvor mye hodet orker når guttungen har sovna. Alle barnehageansatte, jeg hyller dere! Skal dog sies at gitaren er tatt fram igjen for å underholde småen litt, og vi beveger oss nå sakte men sikkert over fra «Rock ‘n’ roll fiskeboll» og «Buggi buggi buggi» til «Vålerenga Kjerke» og Mitt Vålerenga». Han er ikke like begeistra foreløpig, men det kommer nok. Her skal det indoktrineres!

Noen av de fineste strofene i nettopp «Mitt Vålerenga» er:

«Du speller for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga», og «Du gåkke aleine, du går aldri aleine».

I går kom klubben med et flott initiativ som legger litt mer tyngde bak nettopp disse strofene. De selger nå billetter til den nette sum av 100 kr til sesongens første hjemmekamp, selv om vi ennå ikke veit når den blir. Poenget er nemlig at du da kan være med å støtte klubben i ditt hjerte og samtidig gi bort én eller flere billetter til ansatte innenfor helsevesenet, eller andre som yter en stor innsats under denne krisen i Oslo. De får da gratis billetter til årets første hjemmekamp, og en velfortjent hyllest! Selv om vi elsker Tollås Nation, Näsberg, Borchgrevink og resten av gutta bak på banen, så er ikke de den viktigste forsvarslinja her i byen!

Du kan kjøpe en eller flere billetter a 100 kr via VIPPSnr 90583. Kjøp en! Kjøp to! Lytt litt mer på «Mitt Vålerenga» og kjøp 8!

 

Og mens vi snakker om å bruke penger…

Er det et tidspunkt klubben trenger at vi kjøper sesongkort, så er det nå! Selv om seriestart foreløpig er satt til slutten av mai, og du kanskje tenker at du kan drøye litt med sesongkortet, så blør klubben penger NÅ. Ifølge Espeseth i gårsdagens VG har Enga allerede tapt 4 millioner i løpet av en måned med coronakrise. Og det er bare til nå, til tross for permitteringer av ansatte og spillere. Som Espeseth selv sier i VG:

– Vi taper minst tre millioner kroner i salg på bedriftsmarkedet i år, og antatt et tap på 1 til 1,5 millioner kroner på sesongkort. Og dette er prognose per i dag – som selvsagt kan forverres om dette strekker ut i tid.

Sier ikke finansfolk at det er i nedgangstider du skal investere? Kjøp sesongkort i dag, så har du det klart i lomma når vi endelig møtes for en kald øl i sola på Øst før årets første hjemmekamp sammen med tusenvis av andre. Det kommer til å bli som vårslepp av dyr på beite(Ja, jeg er fra bøgda)! Fytterakkern som jeg gleder meg!

 

Tøy og bøy

For min egen del blir jeg stivere og stivere i kroppen og vekta øker for hver dag med hjemmekontor. Gutta på A-laget har forhåpentligvis trent litt mer enn meg på hjemmebane de siste ukene, selv om du ikke akkurat har arbeidsplikt når du er permittert, men nå får de endelig trene litt sammen igjen. Fra 1. april fikk de nemlig lov til å trene i grupper på 5, men innenfor strenge retningslinjer fra Norsk Toppfotball.

For min del er jeg så sultefora på fotball nå at de gjerne må livestreame treningene fremover! Hører dere Vålerenga?

 

Helt til slutt en meningsmåling

VPN mener det burde vært et sånt «alt inkludert» eller «100 % Vålerenga»- kort hvor du betalte for plass på e-feltet på Jordal og på supporterfeltet for både dame- og herrelaget oppe på Intility!

[poll id=»259″]

Legg igjen en kommentar