Matthias har hjemmekontor

Matthias Vilhjalmsson er nå hjemme med «dame som har hjemmekontor» og to barn som ikke får gå i barnehage eller skole. Hvordan får du dagene til å gå?  Dama har hjemmekontor så jeg tar vare på mine to barn nå som barnehager og skoler er stengt. Vi tar gåturer sammen og så trener jeg ofte … Fortsett å lese «Matthias har hjemmekontor»

Matthias Vilhjalmsson er nå hjemme med «dame som har hjemmekontor» og to barn som ikke får gå i barnehage eller skole.

Hvordan får du dagene til å gå? 

Dama har hjemmekontor så jeg tar vare på mine to barn nå som barnehager og skoler er stengt. Vi tar gåturer sammen og så trener jeg ofte mens de leker. Ellers så følger jeg mye med på nyhetene og prøver å gjøre artige ting med dem, spille spill eller noe.

Hvor mange av gutta på laget er du sammen med?
I løpet av en sesong er man jo mye sammen med alle sammen, men utenfor fotballen henger jeg mest med Tollås, Johan og Aron. Men har en god tone med alle sammen. Nå etter koronaviruset har jeg løpt med Tollås rundt Sognsvann og spilt fotball en gang med Amin og Ivan.
Hvordan holder du kontakt med gutta?
Social media, snapchat eller WhatsApp.
Har dere egen teams, snap eller annet?
Vi har en felles WhatsApp som vi bruker til å kommunisere sammen hvis vi trenger info eller bare å kødde. Mye trash talk som jeg synes er morsomt.
Hvorfor legger du ikke ut like mange videoer av deg og dama som Aron Dønnum 😂?
Nei, si det, folk er jo forskjellig. Noen ting ønsker man å ha litt mer privat og så er jeg rutinert ringrev som har opplevd mye i livet mens Aron er en up and coming stjerne. Noen er også PR-kåtere enn andre 🙂 Så har jeg elendig kamera på mobilen min, hehe.
Hvor og hvordan trener du?
Jeg trener mye rundt Valle området. i 100 meter skogen og så løpe rundt Sognsvann. Mye intervaller og Basis styrke øvelser men også litt ball øvelser.
Hvor mange doruller har du trikset med og ødelagt?
Har bare prøvd det en gang og den la jeg ut på insta. Var faktisk one take-video. Så da har jeg brukt en dorull, viktig at det ikke ble flere som ble ødelagt, ikke så lett å få tak i doruller i dagens samfunn.
Hva tenker du om permitteringene?
Det er en situasjon de aller fleste aldri har opplevd i fotballmiljøet. Veldig vanskelig situasjon både for klubb og ansatte. Tror de alle fleste var forberedt på at vi måtte blø litt som så mange andre i samfunnet. Så jeg forstår begge sine perspektiver, klubb og spillere. Men det er så forskjellige saker fra spiller til spiller. En spiller kan klare seg fint mens en annen sliter med utbetalinger av husleie/boliglån, stor eller liten familie etc. Så vi får håpe at dette ikke blir veldig langvarig for alle sammen i verden.
Tror du noen spillere kan benytte seg av muligheten til å bytte klubb gratis etter 14 dagers permittering?
Som jeg sier, jeg aner ikke hva som kommer til å skje fordi situasjon til hver enkelt er så forskjellig. Men jeg håper jo at vi stiller like sterkt etter denne krisen og klubben står enda bedre sammen etter det.
Hvordan er stemningen i laget?
Stemningen har alltid vært god, også klarte vi å holde motet oppe når vi hadde den elendige høstsesongen i fjor. Det er viktig at folk står sammen i opp- og nedturer. Sikkert mange som er usikre på hvor lenge COVID varer men det er jo alle i verden som er også.

Legg igjen en kommentar