Trening får tiden til å gå

Christian Dahle Borchgrevink får tiden til å gå ved å trene og lage mange, gode middager. 21-åringen har ikke ødelagt noen doruller. Hvordan får du dagene til å gå? Jeg prøver å lage litt rutiner selv om jeg ikke skal til Valle på morgenen. Vi har jo to økter om dagen så det tar jo … Fortsett å lese «Trening får tiden til å gå»

Christian Dahle Borchgrevink får tiden til å gå ved å trene og lage mange, gode middager. 21-åringen har ikke ødelagt noen doruller.

Hvordan får du dagene til å gå?

Jeg prøver å lage litt rutiner selv om jeg ikke skal til Valle på morgenen. Vi har jo to økter om dagen så det tar jo en del tid, utenom det blir det å lage prosjekter for å få tiden til å gå. Jeg har laget mange gode middager i løpet av den siste uken!

Hvor mange av gutta på laget er du sammen med?

Jeg er ikke sammen med noen av gutta, med mindre jeg støter på dem. Holder meg for det meste hjemme som resten av gjengen.

Hvordan holder du kontakt med gutta? Har dere egen teams, snap eller annet?

For å svare på begge spørsmål samtidig så har vi gruppechatter på både snap og WhatsApp. Har blitt delt mye bra memes og videoer de siste dagene😂

Hvorfor legger du ikke ut like mange videoer av deg og dama som Aron Dønnum 😂?

Går ikke an å sammenlikne aktivitet på sosiale medier med Aron, han er i en egen liga!

Hvor og hvordan trener du?

Vi har fått et program som består at løpeøkter 6 dager i uka, pluss styrke hver dag. Trener en del på banen i tillegg for å bevare silketouchet😉

Hvor mange doruller har du trikset med og ødelagt?

Ingen doruller har blitt ødelagt, utrolig nok! Kjørte min egen lille vri på challengen, det skal sies. La ut en liten snutt fra bortekampen på Åråsen, der en viss kanarifugl, som har vært glad i prate dritt om Vålerenga, fikk en tunnel med dorull🧻

Hva tenker du om permitteringene?

Det er jo selvfølgelig ikke optimalt å bli permittert, men man skjønner jo at klubben lider så da er det bedre å komme tilbake om en stund til en klubb med stabil økonomi. Det er tross alt klubben som blør mest, ikke oss.

Tror du noen spillere kan benytte seg av muligheten til å bytte klubb gratis etter 14 dagers permittering?

Sånn jeg har forstått det så har man muligheten, men jeg føler meg sikker på at ingen i vår spillergruppe kommer til å gjøre det.

Hvordan er stemningen i laget?

Mye galgenhumor om dagen. Folk er lei, men ved godt mot! Ære være!

Legg igjen en kommentar