Dagene går sakte for Felix

Felix Horn Myhre synes tiden går sakte i disse koronatider. VPN har intervjuet 21-åringen på SMS. Hvordan får du dagene til å gå? Dagene brukes mest på å trene, slappe av og se på serier, film og lignende. Har prøvd å holde meg så mye som mulig inne og vekk fra folk, så dagene går … Fortsett å lese «Dagene går sakte for Felix»

Felix Horn Myhre synes tiden går sakte i disse koronatider. VPN har intervjuet 21-åringen på SMS.

Hvordan får du dagene til å gå?

Dagene brukes mest på å trene, slappe av og se på serier, film og lignende. Har prøvd å holde meg så mye som mulig inne og vekk fra folk, så dagene går ganske sakte for tiden..

Hvor mange av gutta på laget er du sammen med og hvordan holder du kontakt med gutta?

Den eneste på laget jeg har møtt siden vi sluttet å trene felles er Sakarias, vi har trent litt sammen, men ellers så holder jeg kontakt med gutta på snap eller på en gruppe vi har på WhatsApp.

Hvorfor legger du ikke ut like mange videoer av deg og dama som Aron Dønnum? 😂

Jeg er ikke like aktiv som Aron på sosiale medier, han er i en egen klasse der for tiden😂

Hvor og hvordan trener du?

Vi har fått både styrke- og løpeprogram av Vålerenga som vi gjør hver dag, også har jeg vært og hæppet litt med ball. Har som regel løpt rundt i nabolaget, men også tatt turen til Sognsvann noen dager.

Hvor mange doruller har du trikset med?

Har ikke trikset med noen doruller enda, så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna.

Hva tenker du om permitteringene, og tror du noen spillere kan benytte seg av muligheten til å bytte klubb gratis etter 14 dager? Hvordan er stemningen i laget?

Permitteringen er selvfølgelig synd, men jeg er glad for at Vålerenga valgte løsningen med å permittere alle, for meg var det det mest solidariske og rettferdige, og ingen føler at man står utenfor. Det viktigste er jo at Vålerenga kan komme seg levende ut av denne krisetiden. Man vet jo aldri om noen kommer til å benytte seg av anledningen til å bytte klubb, men jeg ser på spillergruppa som en sammensveiset gjeng, og jeg tror alle sammen trives med å spille i Vålerenga. Uansett hva som skjer da skal vi komme sterkt ut av situasjonen!

Legg igjen en kommentar