Velger kahoot-quiz foran TV-serier

Jonatan Tollås Nation får dagene til å gå ved å sove en time lenger enn vanlig, og han velger kahoot-quiz foran filmer og TV-serier. VPN har sendt sms og epost til noen av gutta, så denne uka kan du lese om hvordan gutta på A-laget lever i disse koronatider. Hvordan får du dagene til å … Fortsett å lese «Velger kahoot-quiz foran TV-serier»

Jonatan Tollås Nation får dagene til å gå ved å sove en time lenger enn vanlig, og han velger kahoot-quiz foran filmer og TV-serier.

VPN har sendt sms og epost til noen av gutta, så denne uka kan du lese om hvordan gutta på A-laget lever i disse koronatider.

Hvordan får du dagene til å gå?

Dagene er i grunn ganske lik som før. Kanskje jeg sover en time lenger enn vanlig, også er det å enten dra opp til Sognsvann eller Nordmarka for å løpe langkjøring eller intervaller. Det er jo det som er litt spesielt nå som vi er permittert – vi må jo trene så og si hver dag, for vi vet at om noen uker så skal vi tilbake til hverdagen, og da må vi være i så god fysisk form som mulig. Så det er først når jeg er ferdig med trening at dagene skiller seg fra tidligere. Jeg er ingen film og serie-mann, så det har blitt mye Kahoot-quiz og FaceTime med kompiser og familie.

Hvor mange av gutta på laget er du sammen med?
Til nå har jeg bare vært med Matti. Vi har løpt rundt Sognsvann et par ganger. Samboeren min jobber i helsevesenet, så jeg prøver å være så lite med andre som mulig.
 
Har dere egen teams, snap eller annet?
Ja, vi har både gruppe på Snap og WhatsApp. Og der er det mer aktivitet enn noen gang, mye galgenhumor nå om dagen.. Det er så mange forskjellige personligheter der inne. Noen sier ikke et ord, bare sender masse videoer som alle knekker sammen av, enkelte spør alltid «Når er treningen i morgen?», når vi nettopp har fått oversendt planen for i morgen, mens resten er en god miks.
Hvorfor legger du ikke ut like mange videoer av deg og dama som Aron Dønnum 😂
Hehe. Jeg må bli flinkere til det i følge dama… Aron er en god gutt med mye følelser, så det er bra for han at han har fått seg dame. Og nå som han har flyttet til Oslo, kan han bruke de to timene han før brukte på tog til/fra trening til å «bjuda på» litt i sosiale medier.
 
Hvor og hvordan trener du?
Det svarte jeg vel delvis på lenger oppe. Til nå har det blitt en blanding mellom Sognsvann, Nordmarka og langs Akerselva. Stort sett på formiddagen.
Hvor mange doruller har du trikset med og ødelagt?
Det har haglet inn med utfordringer, men siden det er tomt for dopapir på alle butikker, så jeg må ta godt vare på de få jeg har fått tak i på svartebørsen….
 
Hva tenker du om permitteringene?
Vi havnet i en ekstremt vanskelig situasjon, hvor alle parter nok var forberedt på å blø litt. Spillerne håpte på å få til en alternativ løsning, men klubben hadde ikke noe valg. Uansett hvor kjipt det er å bli permittert, så har vi nå i alle fall en arbeidsplass å komme tilbake til når ting er tilbake til normalen.
 
Tror du noen spillere kan benytte seg av muligheten til å bytte klubb gratis etter 14 dagers permittering?
Så lenge det her bare varer noen uker, så tror ikke jeg det. Først og fremst fordi jeg tror alle har forståelse for at klubben måtte gjøre som den gjorde, men også fordi jeg tviler på at det er noen klubber der ute som er på jakt etter spillere nå som tidene er så usikre. Men, hvis det strekker seg ut over lengre tid, så er det mange forskjellige livssituasjoner i en spillergruppe på 25, som man må ha forståelse for. Med drastisk kutt i inntekt, så er det kanskje noen som ikke klarer å betale regningene sine, eller ikke klarer å hjelpe familien sin på andre siden av jorden. Så alt er ikke svart/hvitt.

Hvordan er stemningen i laget?

Stemningen i laget er ok. Hverken mer eller mindre. Jeg tror at uvissheten rundt når vi skal starte opp igjen og når vi er tilbake på vår kontrakt med klubben er med å legge en demper på stemningen..

Legg igjen en kommentar