Dagboka fredag 28. februar 2020

Endelig fredag. Det har blitt litt lysere, vinteren ser ut til ta en tur innom og det er 36 dager til Eliteserien starter. I Vålerenga fotball har de stort sett gymtime og på isen ser vi bare fremover mot sluttspillet som starter om et par uker. Vi starter i Spania Damene har vært på treningsleir … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. februar 2020»

Endelig fredag. Det har blitt litt lysere, vinteren ser ut til ta en tur innom og det er 36 dager til Eliteserien starter. I Vålerenga fotball har de stort sett gymtime og på isen ser vi bare fremover mot sluttspillet som starter om et par uker.

Vi starter i Spania

Damene har vært på treningsleir på La Manga og avslutta oppholdet med kamp mot Sandvika (Bergen). Avslutninga på oppholdet kunne sikkert vært bedre, men heldigvis er det bare trening. 3-0 er alt annet enn et pent resultat.

I følge damelagets nettside var det en ræva åpning og problemer med å stable seg på beina utover som var problemet. Ingen stor bekymring, men kjipt er det jo.

I år skal det tross alt spilles om gull og Champions League.

Sander Werni lånes ut

Sander Werni har bøtta inn mål på rekrutt- og juniorlaga siden han kom til Vålerenga i 2016 og for å ta det endelige steget opp i Eliteserien er det greit å ta noen runder på andre liganivå.

Turen går derfor Jessheim og Ullensaker/Kisa på jakt etter erfaring. Vi ønsker Werni lykke til der oppe og håper han fortsetter å bøtte inn mål. Særlig mot Lillestrøm.

Vi sees neste år! Sander altså. Ikke Lillestrøm.

Johs slutter

Etter 14 år går Johannes Moesgaard nye veier. Klubb og mann skilles som venner og det er ingenting som er bedre enn det. Vi ønsker han lykke til videre!

Hockey

Bortekamp mot Manglerud Star i morgen klokka 18:00.

Litt reklame på slutten

Etter at Fagermo ble ansatt som trener har det kommet en ny vind til Valle. Det ser ut til å bli solgt en del sesongkort i år noe som trolig betyr at det kommer noen nye og gamle fjes på tribunen.

Dette er vel mest en påminnelse om at vi som hadde vært der okke som også må huske å kjøpe kort.

Om du er rask og kjøper sesongkort på damekampene før søndag er det jævlig gode priser.

http://vif-damefotball.no/2020/02/20/sesongkortsalget-i-gang/

Herrene har også satt ned prisene fra i fjor:

http://www.vif-fotball.no/billetter/sesongkort/sesongkort-saker/slik-selges-sesongkort

Vålerenga i dag

Vi tar en fredagsils. Bohemen har quiz. Det er en stund siden vi har sugd på OBOS-karamellen LSK serverte så vi husker å minne kollegene våre fra Romerike om ståa.

Legg igjen en kommentar