Vi fikk vilja vår. Fagermo er sjef!

Etter en lang og intens venteperiode stiger det endelig hvit røyk fra skorsteinen på Valle. Selv om det har murra mye om at Fagermo er styrets utvalgte for å lede Vålerenga fremover, er det deilig å endelig vite. Vi må innrømme at vi har svetta og velger å tro at vi er litt delaktige i … Fortsett å lese «Vi fikk vilja vår. Fagermo er sjef!»

Etter en lang og intens venteperiode stiger det endelig hvit røyk fra skorsteinen på Valle. Selv om det har murra mye om at Fagermo er styrets utvalgte for å lede Vålerenga fremover, er det deilig å endelig vite. Vi må innrømme at vi har svetta og velger å tro at vi er litt delaktige i det gode valget.

Gjennom forskjellige media, sosiale medier og generelle rykter på gata virker det som om det har vært flere hundre mennesker innom Valle for å overbevise. Alt som kryper og går av gamle Vålerenga-profiler og -spillere har blitt spurt om de ønsker og mange har svart at de har hatt en viss interresse. VPN har selv vært usikre på hvem vi ville ha, men de siste par ukene er det stort sett ett reelt alternativ det har vært snakket om. Mannen som i dag ble presentert; Tidligere Odd-trener og generell kranglefant Dag-Eilev Fagermo.

Vålerenga dro annonseringa så langt de kunne ved å utsette pressekonferansen i  tjue minutter, så de var helt sikre på at det ble stress på Gardermoen. Vakkert når hele den nasjonale pressen er tilstede.

Stolt om en stuttende svane kom endelig Fagermo ut av døra. Bårdseng informerte om at alle er glade for resultatet og at at det var en lang prossess der de i januar utvikla en profil for hva de ønska av den nye treneren. De var ute etter en som kunne utvikle en ung stall og hadde plenty med ledererfaring. Han kunne nok med hell strutta litt mer eller gått på pressekurs.

Ikke uventa kunne han også informere om at trenerjobben i Vålerenga var ettetrakta men at de nå er sikre på at de har truffet godt og styrene er omforente.

At Fagermo er motivert til jobben og er presentert med ståa varmer våre iskalde hjerter.

Fagermo takka for at de fire foran han for at de sa nei, og nevner like godt at det ikke er som å hoppe etter Wirkola, da det er en stund siden det var noen Wirkola på Valle. Breial stil og det liker vi. Som nevnt tildigere var han klar over hvordan ting er i klubben og at de har har en filosofi han kan stille seg bak. Han er ikke den første som sier det, men vi tror på han denne gangen. Han har tidligere laget mer eller mindre gull av gråstein i Telemark, hvertfall bronse og pokal.

Fagermo sa at de kommer til å kjøre ekstremt hardt på trening og være i norges- eller skandinaviatoppen. Her der det ikke noe galt med ambisjonene hvertfall.

Når det kommer til å fylle stadion mener han at det er mulig å bygge opp og at man må ha et a-lag som presterer. Det er patriotisme og lokale spillere som trekker, noe vi ikke er uenige i.

Fagermo fylte videre på med den vanlige greia om at fotball er en lagsport og alle må bidra osv.

Alt i alt det vi forventa av en pressekonferanse med Fagermo. Grei breial innstilling med en smak av ydmyket over å ha fått en av de mest ettertakta trenerjobbene i Skandinavia. Vi tror og håper at dette blir bra fremover og vi regner ikke med at det kommer en trener som skal finne opp kruttet på nytt, men bygge videre på det som allerde er.

Fremover nå skal han bruke tiden på å bli kjent med spillere, fasilitetene og klubben og gleder seg til å dra på treningstur i Portugal. Potensialet skal frem!

Ambisjonene er det ingenting i veien med. Vålerenga er ikke en klubb som går for en tiendeplass.

Vi ønsker med det Dag-Eilev velkommen til klubben og gleder oss til å se hvordan dette blir på banen.

 

Hva gjør vi nå?

Vi finner en pub og diskuterer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar