Gå for Fagermo, Vålerenga!

Skal man tro avisskriveriene står det om to personer til den ledige jobben som hovedtrener i Vålerenga Herrer Elite. Det skal være Dag-Eilev Fagermo og en eller annen annen. Vålerenga står foran et veiskille. Klubben kan enten gå for noe helt nytt eller velge det samme gamle. Etter det VPN leser så står det altså … Fortsett å lese «Gå for Fagermo, Vålerenga!»

Skal man tro avisskriveriene står det om to personer til den ledige jobben som hovedtrener i Vålerenga Herrer Elite. Det skal være Dag-Eilev Fagermo og en eller annen annen.

Vålerenga står foran et veiskille. Klubben kan enten gå for noe helt nytt eller velge det samme gamle. Etter det VPN leser så står det altså mellom Fagermo og en eller annen ukjent fyr. Det kan etter ryktene være en skotte, eller det kan være noen som er i klubben allerede nå. Vi veit ikke, men siden det skal presenteres ny trener før de laget drar til treningsleir så mistenker vi at det står mellom Fagermo og … Haakon Lunov.

Derfor sier vi til Vålerenga, Thomas Baardseng, Jørgen Ingebrigtsen og Erik Espeseth: Ansett Dag-Eilev Fagermo.

Hvorfor vil vi ha den nåværende Odd-treneren? Først og fremst fordi han er en fyr som på tross av at vi ikke liker han har oppnådd gode resultater uten å ha så mye å rutte med. Det er en egenskap som er livsviktig som trener i Vålerenga. Her får du ikke en dritt. Fagermo vil nok videreføre mye av den stilen Ronny Deila prøvde å innføre i klubben. Vi ser altså ikke et stort sprang i spillestil, og vil heller ikke ha behov for å hente inn 10-12 nye spillere. Det har vi nok uansett ikke råd til heller.

Dag-Eilev Fagermo har nok ikke framstått som den mest sympatiske i media. Det er det ingen som skal prøve å tillegge han. Allikevel tror vi at han er en fyr som passer inn. Han er breial, han slenger med leppa og han har pondus nok til å stå i det når det stormer. Og det er noe han kommer til å trenge.

Vålerenga trener en sjef. Vålerenga trenger en som kommer utenfra. Vålerenga trenger en som kan rydde opp. Det kan Dag-Eilev Fagermo.

Hvem vil vi ikke ha?

Den vi absolutt ikke vil ha som hovedtrener er dagens Deila-assistent: Haakon Lunov. Hvorfor vil vi ikke det? Han står ikke for noe nytt i det hele tatt. Han er en videreføring av det trenerteamet som sørga for at Vålerenga omtrent rykka ned i fjor.

Om klubben ansetter Haakon Lunov tror vi de setter en effektiv stopper for det positive supporterengasjementet. Det var ikke så mange som gadd møte opp i de siste kampene i fjor, og det er nok ikke så mange som orker mer heller om klubben ansetter en som var med på nesten-nedrykk. Det kommer til å bli bråk.

VPN veit ikke at det er disse to det står mellom, men vi mistenker det. Og bare at vi mistenker det gjør oss dritredde. Det får oss til å stille spørsmålstegn om hva folk vil med klubben. Vålerenga er ikke leketøy, og det bør ledelsen snart skjønne.

Nå skal vi ikke ta MortenP i Dagbladet som noe særlig til sannhetsvitne, men ifølge han skal avgjørelsen tas i nær fremtid. Der er det Trøim som har siste ordet.

Onkel Tor Olav, vær så snill, ansett Fagermo.

Legg igjen en kommentar