Dagboka fredag 24. januar 2020

Endelig fredag igjen, vi har fremdeles ikke hørt et kvekk fra klubben om ny trener og det virker som Valle har god kontroll på rykter og lekasje. Fremfor spekulasjoner kommer dagens dagbok til å inneholde en del navn på flinke Vålerenga-spillere på aldersbestemte landslag, A-lag og nederlag. Paraishockeylandslaget Vi starter med Paraishockeylandslaget (landsen i kjælkehåkki) … Fortsett å lese «Dagboka fredag 24. januar 2020»

Endelig fredag igjen, vi har fremdeles ikke hørt et kvekk fra klubben om ny trener og det virker som Valle har god kontroll på rykter og lekasje. Fremfor spekulasjoner kommer dagens dagbok til å inneholde en del navn på flinke Vålerenga-spillere på aldersbestemte landslag, A-lag og nederlag.

Paraishockeylandslaget

Vi starter med Paraishockeylandslaget (landsen i kjælkehåkki) som har støvsude Vålerenga for spillere før trenasjonersturneringa i Torino 20-22 januar. Hvor støvsugd? Ti av 15 spillere. Vålerenga er Norges de-facto landslag. Hyggelig det! Spillerene som ble tatt ut er følgende:

Fabian Øverli, Morten Værnes, Andreas Sundt, Lena Schrøder, Knut André Nordstoga, Alexander Lyngroth, Emil Kirstistuen, Martin Hamre, Johan Grønlie og Audun Bakke.

Lena Shrøder er forøvrig eneste dame på landslaget.

Første kampen mot Italia ble et 4-3-tap etter straffer. Vålerenga hadde 18 skutt på mål mot italienernes 6. Vi gratuerer Fabian med sin første kamp for lanslaget. Og som ikke det var nok ble han like greit kåra til banens beste. Jævlig godt jobba!

Andre kamp mot Italia gikk langt bedre og endte 2-0 i Norges favør. Banens beste ble Andreas Sundt.

Seier ble det også i første mot Japan. 1-0. Morten Hamre, mannen i mål, ble BB.

I andre kamp mot japanerne ble det scora langt mer men til slutt avgjorde Audun Bakke i sudden. Stillinga endte 3-2.

Hele greia avgjøres i helga.

U19-landslaget

6.-8. februar spilles det firenasjonersturnerning oppe på Gjøvik. Thomas Breivold, Tobias Sørlie, Nicolai Eliesen og Sander Frøberg er tatt ut og de skal de møte Frankrike, Ungarn og Østerrike.

U18-landslaget

Mens U19 må bli i landet er det mer eksotiske destinasjoner som møter U18. Denne gjengen skal til fjell- og kjellerlandet Østerrike. Forbundet har henta Fabian Plogås, Theodor Freidher Hamm, Leo Johansen Halmrast og Joakim Aarseth Opsahl.

Norge møter Lativia og Østerrike. Turneringa spilles samme også 6.-8. februar.

U16-landslaget

Vi tviler vel litt på at det blir dyre viner på U16-landslaget, men regner med at de får dytta i seg noe ost når det drar til Frankrike 5.-7. februar. Vålerenga stiller med Tobias Bjercke Larsen, Thomas Greve Strand, Kasper Walther-Sneve, Edgar Ramirez Talm, Gabriel Koch og Oskar Bakkevig.

De møter Tyskland, Østerrike og Frankrike.

Landslagssamling Jenter U16

5. -8. februar er kanskje litt feil tid på året til å nyte sørlandet og dyreparken, men det kommer sikkert til å bli fett på samling i Kristiansand for Jenter U16-spillerne fra Vålerenga. Maren Reiermark Jørgensen, Mina Killingstad, Allis Vedal Strømberg, Suphattra Chaiyasan og Fam Pettersen.

A-landslaget

Til slutt runder vi av med 4-nasjonersturnering for A-laget i Østerrike 7.-8.-februar der Bonsaksen, Karterud, Lindstöm og Thomas Olsen er ratt ut.

VPN er dritstolte og ønsker alle lykke til i kamper og samlinger.

Treningskamper damer

I helga spilles det en miniturnering i Telenor Arena mellom ØHIL, Røa, Kølabånn og oss. Første kamp er mot ØHIL (Øvrevoll-Hosle IL) klokka 17:30. Om vi vinner spilles neste kamp på søndag 16:15. Om vi skullet tape spilles kampen 14:00.

Dette er en glimrende sjanse til å få et innblikk i Jack Jensens hode og hvordan Vålerenga kommer til å spille fremover.

Treningskamp herrer

Vi minner om at årets første treningskamp for herrer spilles i Mjøndalen i morgen. For en uke sida regna vi med at Vålerenga hadde signert ny trener og håpa på å se konturer av hvordan laget blir fremover. Dengang ei. Kanskje like spennende å se hvordan det da fortoner seg?

Vi kan sikkert komme på hundre grunner til hvorfor du ikke skal bruke lørdagskvelden ute i Viken, men den ene gode veier kanskje opp?

Kampen spilles 16:00

Hockeysøndag

Vålerenga møter Manglerud Star «hjemme» søndag klokka 17:00. En kamp som må og skal vinnes.

Vålerenga i dag

Om vi stikker tidlig fra jobb i dag klarer vi en fredagspils i sola før vi stikker ut i Viken og ser kamp. Ellers er det quiz på Bohemen.

Legg igjen en kommentar