Dagboka tirsdag 14. januar 2020

Det store samtaleemnet i Vålerenga-miljøet er fortsatt hvem som skal ta over etter Amerika-fareren Ronny Deila. Vi aner ikke hvem som tar over, men vi er rimelig klare på hvem som bør holde kjeft. I følge sportssjef Jørgen Ingebrigtsen har det vært tilnærma 100 personer som har vist en form for interesse for stillingen som … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. januar 2020»

Det store samtaleemnet i Vålerenga-miljøet er fortsatt hvem som skal ta over etter Amerika-fareren Ronny Deila. Vi aner ikke hvem som tar over, men vi er rimelig klare på hvem som bør holde kjeft.

I følge sportssjef Jørgen Ingebrigtsen har det vært tilnærma 100 personer som har vist en form for interesse for stillingen som hovedtrener i Vålerenga Fotball. Det er jo selvfølgelig storveis, men når «vist interesse» er folk som går ut i rekrutteringsbyrået Nettavisen og sier «ja, dette er noe jeg kan tenke meg» så sier det seg selv det blir mange.

En som til stadighet er ute og sier han vil ha jobben er assistenttrener Haakon Lunov. Hver eneste gang han får en mikrofon opp i ansiktet så forteller han hvor gira han er. Det mener vi han bør kutte ut. Vær stille, Haakon. Det er utrolig pinlig å se en som allerede er ansatt i klubben fortelle media hvor lysten du er. Om du er så gira på jobben så forteller du det internt. Send en epost. Møt opp på kontoret til Ingebrigtsen.

Denne tigginga etter jobb fortsatte i går. Nettavisen stakk en mikrofon foran han og han fortsatte jobbsøkinga si. – Jeg er ung og spennende selv og en utfordrer. Jeg er en Oslo-gutt, og jeg er ingen dyr mann. Jeg har en lidenskap for fotballen og Vålerenga. Det å få klubben til å skinne igjen er det som engasjerer meg, sier han til Nettavisen.

At du er ung og spennende er ikke en kvalifikasjon. Det er faktisk ingenting i den uttalelsen som sier «toppkvalifisert». Det er snakk, og vi er litt lei snakk. Hold dette internt, og hold kjeft til media. Nå har det ikke akkurat vært positiv stemning til å ansette Lunov innad i VPN fra før av, men hans stadige utspill gjør at vi nå vil beskrive det å få den fyren der som trener som en ulidelig katastrofe!

«Ingen kommentar»

Jørgen Ingebrigtsen har fått litt kritikk på sosiale medier etter intervjuet han ga til Eurosport angående ny trener. Han kunne ikke svare på så mye og det var mye «ingen kommentar». Det er ikke så rart. Vi vil gjerne vite alt, men det er en prosess som foregår. Vi tipper det snart landes en trener og da vil mer bli offentlig.

En litt interessant ting Ingebrigtsen ikke svarte på var hvem som faktisk tok avgjørelsen. «Ingen kommentar» var svaret hans. Vi tror det betyr de må kjøre noen runder med Onkel Tor-Olav i London først. Betyr det at han har siste ordet? Om det betyr han fortsetter å spytte penger inn i underskuddsbruket Vålerenga så håper vi det. Så håper vi samtidig på at han hører på kloke råd kontra de heller dårlige han fikk forrige gang han bestemte litt…

Vålerenga i dag

Vi gratulerer vår framtidige midtbanegeneral Magnus Bech Riisnæs med kontrakt i Vålerenga. Om du syns etternavnet er kjent så er det fordi han er sønnen til Dag. Vi gleder oss!

Så noterer vi oss at Fitim Azemi har gått til Stabæk. Kan vel garantere det kommer mer om den overgangen i morgendagens dagbok.

Legg igjen en kommentar