Vålerenga – MVK 2-4

29. serierunde – Intility Arena 24. november 2019, Kl. 16:00 Siste hjemmekamp for året. Motstander er MVK. MVK er vinneren av årets serie og de er samtidig den minst respekterte serievinneren i morderne forball. Slik kan det gå nær man fullt og helt mangler et moralsk kompass. Solgte billetter: 6.666 Mål: 1-0 Finne 1-1 Hestad … Fortsett å lese «Vålerenga – MVK 2-4»

29. serierunde – Intility Arena 24. november 2019, Kl. 16:00

Siste hjemmekamp for året. Motstander er MVK. MVK er vinneren av årets serie og de er samtidig den minst respekterte serievinneren i morderne forball. Slik kan det gå nær man fullt og helt mangler et moralsk kompass.

Solgte billetter: 6.666

Mål:
1-0 Finne
1-1 Hestad
1-2 Polly
2-2 George
2-3 Christensen
2-4 Hussain

Kort:
Hoi, Hussain (MVK) Wolf Eikrem

Lagoppstillinger:

VIF: Klaesson – Adegugbe, Näsberg (42 min Lædre Bjørdal), Kanstrup, Juarez – Lekven (64 min Fellah), Abu, Vega (64 min Dønnum), Horn Myhre – Finne, George
Benk: haug, Nouri, Fellah Dønnum, Camara, Lædre Bjørndal og Sandmoen

MVK: Craninx – Haraldseid, Bjørnbak (Forren), Gabrielsen, Ellingsen – Hussein, Aursnes – Hestad, Christensen (Wolf Eikrem), Hoi, Bolly (Mostrøm)

Dommer: Rohit Saggi  

Kampen:

Finne blir spilt igjennom tidlig. Alene med Moldekeeperen setter han ballen rett på keeper. Burvokteren detter som en sprellemann da han kommer i kontakt med Finne etter å ha reddet. Viser veldig mye fakter. De var der også da han reiste seg opp.

Etter denne starten finner kampen en mer normal rytme der lagene føler litt mer på hverandre.

Etter 11 min får Vålerenga en corner og Finne slår den inn på bakerste. Vi får pumpet den inn mot mål, Craninx prøver å gå ut men løper rett i ryggen på en medspiller og faller som en sprellemann. Ballen klareres ut til Finne, som nå står på 16.meteren. Finne stopper opp og roper «Hvis jeg var deg ville jeg ikke ligget der og simulert skade, en vet aldri hva dine lagkompiser kan finne på» til keeperen og i det han prøver å reise seg klemmer Finne til og markkryperen hans kjærtegner nettmaskene sekundet etterpå.

 

 

 

 

 

 

Etter dette virker Craninx rystet. Eller eventuelt skikkeliig dårlig. Først slipper han en lompe fra George til corner, deretter tørr han ikke ta et tilbakespill i fast grep.

18 min Sarpsborg – Haugesund 1-0

20 min  Stabæk – Møndarn 1-1

21 min Godset – Brann 1-0

Rett etter alle gladnyhetene kommer Hoi seg ned til dødlinja og snubler ballen 45 grader inn der Hestad kommer løpende. Hestad klasker den i nærmeste hjørne og lagene står igjen likt. Hoi er så bitter på at Vålerenga aldri så «talentet» hans at han selvsagt må sende noen meldinger i retning av tribunen. Dommeren belønnner ham med gult kort for å være et dårlig menneske.

Noen minutter senere har vi god kontroll i egen boks, men kløner det til. En dårlig klarering langs bakken til Adegugbe går skeis, mye fordi Adegugbe ikke er i posisjon. Hestad kan gå til dødlinja uten å stresse og legger flatt inn i feltet. Inne foran mål er det bare spillere som er komfortable med å ha sannsynlige voldtektsmenn som kaptein og hærfører.

37 min Godset – Brann 3-0

Mot slutten av omgangen blir Näsberg liggende nede. Han holdt seg til lysken og ble byttet ut med Lædre Bjørndal.

43 min Godset – Brann 4-0

Litt merkelig omgang. Molde har ikke mange sjanser, men scorer på de de får. For oss ser det ut som om Vålerenga gir dem målene. Juarez stopper uforklarlig opp løpet sitt slik at Holmlias fortapte sønn får tid og rom til å ta med seg ballen slik at han kan snuble den til Hestad. Den stoppen ga dem 1-1. Näsberg sin klarering på 1-1 ga dem 1-2

2. omgang

50 min Ranheim – LSK 0-1

Etter 56 min er det klart for mer ydmyking av mannen uten selvinnsikt. Mayron George regelrett pisser på Hoi og header ballen kontant inn i nettet bak Craninx. Dessverre så scorer MVK i påfølgende angrep da Christensen lurer Klaesson.

 

 

 

 

 

 

 

59 min Stabæk – Møndarn 2-1

60 min Ranheim – LSK 1-1

62 min Stabæk – Møndarn 3-1

66 min Godset – Brann 6-0

67 min Stabæk – Møndarn 3-2

69 min Ranheim -LSK 2-1!

78 min Stabæk – Møndarn 4-2

82 min. Hussain klemmer inn et fjerde mål for MVK etter corner. Kampen virker avgjort, men akkurat nå så erkjenner vi at fokuset ikke helt ligger i denne kampen all den tid det er fullstendig kalabalik i eliteserien.

Det skjer ikke stort mer og dommeren blåser av. kampen er tapt, men det er ikke vanskelig å finne trøst og glede i at bøfla har samme flyteevne i eliteserien som en stein har i et basseng.

Alltid sagt det lønner seg å ha basseng.

 

 

Legg igjen en kommentar