Jernbanestasjonen på vei til Gardermoen-Vålerenga 5-1

Det er helt greit å fore pippipene når det blir kaldere i været, men dette var litt vel gavmildt! Cupfinalen for kvinner – Telenor Arena 23. november 2019, Kl. 16:00 Solgte billetter: Fikk ikke det med meg gitt Mål: 5 gule og 1 kongeblått Lagoppstillinger: VIF: Seabert – Dalgård, Pedersen, Waldus, Tomter – Ludvigsen, Spitse, … Fortsett å lese «Jernbanestasjonen på vei til Gardermoen-Vålerenga 5-1»

Det er helt greit å fore pippipene når det blir kaldere i været, men dette var litt vel gavmildt!

Cupfinalen for kvinner – Telenor Arena 23. november 2019, Kl. 16:00

Solgte billetter: Fikk ikke det med meg gitt

5 gule

og

1 kongeblått

Lagoppstillinger:

VIF: Seabert – Dalgård, Pedersen, Waldus, Tomter – Ludvigsen, Spitse, Stefanovic – Madsen, Njoya, Dølvik

LSK: Fiskerstrand – Wold, Brenn, Gausdal, Woldvik – Sønnstevold, Bachor – Hansen, Åsland, Nautnes – Thorsnes

Dommere: Ingvild Langnes Aarland, Monica Brun Løkkeberg, Helle Reiten, Karoline Marie Jensen

Kampen:

Vi merker oss at NFF selv står for blussing INNENDØRS i Stabæks gamle gymsal. Her lukter det som alltid litt gammal svette. Det er vel for å brenne bort lukta tenker jeg. For øvrig strålende TIFO fra våre supportere ved inngangsmarsjen.

1. omgang:

LSK åpner best de første 5 minuttene. Kommer seg rundt på høyre og slår 45 grader ut til umarkert spiller som bredsider ballen i mål. Linjedommer vinker for offside. Lite skremmeskudd!

10 minutter spilt og Stefanovic gir fra seg ballen godt inne på egen halvdel. LSK kommer med 3 mot 3 og spiller seg fint igjennom og setter ballen i mål, men igjen er det offside. Nå må vi våkne!

Og så smeller det like etterpå! Thorsnes slår tunnel og setter full fart 1 mot 1. Hun vender innover og når vi sklir i det vi skal blokkere, så kan Thorsnes sette den utagbart til side for Seabert. Dårlig start!

Dølvik prøver seg med et skudd fra langt hold like etter. Det er ikke gæærnt, men dupper ikke tidlig nok.

Og så er det pokker meg 2-0. Og det er alt for enkelt! De slår en enkel ball i bakrom i det 19. minutt, men ingen har tatt ut dybde selv om det ikke er press på ballfører. Nautnes kan lett gå av keeper og sette ballen i det åpne målet.

Kom igjen a jenter! Det skal ikke være så stor klasseforskjell på laga som dette her! «Istanbul-sangen» lyder fra våre supportere. La det inspirere nå!

Det er fullstendig overkjøring. Vi skaper ikke noe som helst, og kommer oss ikke ut av egen banehalvdel. LSK ruller opp på høyresida i det 25. minutt, kommer seg til linja innafor 16-meteren og slår ut på straffemerket. Der kan Nautnes enkelt sette inn 3 forbanna 0!

Enda en gang kommer de seg fri på høyresida og slår knallhardt inn mellom forsvar og keeper. Det er bare så vidt ingen i gult får beina på ballen. Ingen god kamp av Tomter på venstreback så langt.

Nå har vi spilt 38 minutter og Enga har ikke skapt en eneste kvalifisert målsjanse. Når vi først spiller opp på Njoya må hun få mer støtte. Hun klarer som regel å holde på ballen, men med null alternativer på løp eller foran seg blir det alltid en støttepasning til slutt.

Fryktelig utspill fra Seabert i det 43. minutt. LSK får ballen på sølvfat på 20 meter. Bare flaks at de setter det skuddet over.

Da tenker jeg vi kan bare kan slukke lyset i hallen her til pause! LSK setter 4-0 i omgangens siste spilleminutt.

2. omgang:

Vi starter omgangen med å ta et feil innkast…

Men så dere!!! Så sitter den! Vi kommer først rundt på høyre, men innlegget blir klarert, vi beholder ballen og ruller opp på venstre, der Dalgård drar seg forbi backen og får lagt inn fra linja. I feltet header Njoya den i mål! Skal vi ta en Istanbul da? Helt strålende forsering av Dalgård i forkant der!

Like etter setter LSK nesten en corner i mål på første stolpe. Strålende redning fra Seabert!

Og så er vi tilbake til VM i dårlig forsvarsspill igjen! To LSK-spillere får uhindret spille ball seg i mellom til høyre i 16-meteren, ikke en markering eller noen som følger løp, og Sønstevold kan klinke ballen via tverrligger og inn.

Vi fortsetter å la være å markere LSK-spillerne på dødballer. Får frie headinger fra 8 meter.

Vi får frispark i det 66. minutt. Spitse bestemmer seg for å klinke til fra 30 meter, og skuddet er så hardt at Fiskerstrand må gi retur. 4 Enga-spillere er akkurat for seint ute til å sette den!

Og så mye mer er det ikke å skrive om. Vi skaper noe småtteri samtidig som vi slipper LSK til flere større sjanser.

Oppsummering:

Antall poeng som skiller i Toppserien skulle ikke tilsi en sånn kamp. En helt horribel første omgang følges av en litt bedre andre omgang, men det er altså så stor klasseforskjell på laga i dag at dette aldri var spennende. Mulig nervene tok jentene eller noe sånt, men det forsvarsspillet som har blitt vist her i dag er noe av det verste jeg har sett. Neste år tar vi alt! Ses på Intility i morra!