Dagboka fredag 22. november 2019

Endelig klart for cupfinalehelg, og hvilken helg det blir. Hele tre lag fra Vålerenga skal i ilden og du kan oppleve to av kampene allerede i ettermiddag. I morgen er det selve rosinen i pølsa når damene møter Team Lillestrømmen før vi avslutter på søndag mot Molde eller noe sånn. Med andre ord er det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. november 2019»

Endelig klart for cupfinalehelg, og hvilken helg det blir. Hele tre lag fra Vålerenga skal i ilden og du kan oppleve to av kampene allerede i ettermiddag. I morgen er det selve rosinen i pølsa når damene møter Team Lillestrømmen før vi avslutter på søndag mot Molde eller noe sånn. Med andre ord er det all grunn til å vente til neste helg før du vinterstenger sommerhuset på Tjøme eller åpner vinterhytten på Sjusjøen.

Detta blir bra!

Unge lovende

Siden det er fredag og det er en skrevet sannhet at nordmenn ikke jobber etter klokka tre denne dagen, har du god tid til å komme deg på tribunen i Telenor arena. Allerede klokka 16:00 går Vålerenga G16 på banen for å gjøre deres ytterste for å slå Vikingarna tilbake til låvefesten.

Etter denne kampen er det bare å bli stående på tribunen, fordi da er det J19 sin tur til denge bønder. Klokka 19:30 er det landbrukskommune og Viking-nabo Klepp som står for tur.

VPN og de fleste andre vi har snakka med er ikke noe fan av gymsalen på Fornebu og vi syns ærlig talt innefotball er noe svineri. Men sånn ting er ute nå er det kanskje ikke så gæli? Nå kan du verken skylde på dårlig vær, et ræva Vålerenga eller høye priser. Kampene er nemlig gratis og det er FINALE. Mer kan vi ikke kreve ass.

Revansj!

Etter å ha sikra sølvet i ligaen og Champions League-kvalik er det kun én ting som kunne vært bedre og det hadde vært å ta gullet. Det gikk dessverre ikke. Men, om vi tar cupfinalen er det en fin og gylden finger som stikkes i været mot pakket fra Romerike. Selv om vi kom på andreplass må vi si at vi er såkalte underhunder i denne kampen. Sånn Team Lillestrømmen har vært i det siste er det vanskelig å si noe annet.

På tross av to tap denne sesongen veit vi at vi kan være jevngode om vi kjemper det vi kan. Faen heller, neste år venter Europa! Da kan vi ikke legge oss ned og ta imot fra en søplegjeng fra togstasjonen. Her er det opp i ringa og gi gass. Drit i alt. Sesongen har allerede vært en suksess. Kjør på! Spill for drakta, byen, sjela, gata og kjærka. Nå er det kongen som gjelder!

Kampen spilles klokka 16:00. Billetter får du her. Du vil ikke tro hva prisen er!

Om du er gira på å starte tidligere så åpner Øst allerede klokka 12:00. Der kan du få kjøt cupfinaleburgeren som etter sigende inneholder 3% faenskap. Klokka 14:30 er det avreise i buss mot gymsalen. Om du ikke har booka billetter har vi dårlige nyheter; du må ta kollektiv. Vi anbefaler kobinasjonen 21 og 31 med bytte på Solli.

Det blir hakket lenge å vente på Fornebubanen.

Etter kampen er det det fest med spillera på Pokalen pub (Vulkan). Der er det viktig å være tidlig ute dersom du ønsker å komme inn.

Eliteserien fortsetter

Eliteserien er fortsatt en greie og på søndag er det klart for nest siste kamp for sesongen når vi møter serievinnerene fra Trøndelag. Det er ikke så mye å glede seg eller gruse seg over for vår del. Nå dreier det seg om å spille for stolthet og glede og vise at vi kan være jævlig gode hvis vi må. Det er nemlig det vi må værra for å slå Molde.

Vi kan selvsagt håpe at sunnmøringene er feite og leie etter all sengesnikinga og russerullinga og gir fullstendig blaffen sånn at vi kan gå på jobb og jogge oss til seier. Det hadde kanskje vært det greieste nå?

Det er kanskje ikke verdens mest spennende kamp, men det betyr ikke at vi ikke skal komme. Vi kommer for å vise at vi støtter laget. Vi kommer for å oppleve stemninga. Vi kommer for å vise at Vålerenga betyr noe. Og helt til slutt kommer vi for å høre speakeren melde at LSK og Strømsgodset nærmer seg nedrykk med stormskritt.

Hvor var du?

Kampen spilles søndag klokka 18:00. Vi minner om billigere billetter.

Hockey

5-2 mot Løkka i går. I mårra er det Stjernen som står for tur. For å se den kampen må du velge mellom cupfinale og hockey.

Det er kjipt.

Kampen spilles på Furuset klokka 16:00

Vålerenga i dag

Vi stikker på cupfinaler for faen! Fredagspilsen får vente til i morgen. Vi tar den før vi stikker på cupfinale!

Legg igjen en kommentar