Dagboka onsdag 20. november 2019

Det er lillelørdag og dagboka i dag myser mest lørdag og kampen om Kong Haralds pokal. Hei til Heien Hansen Sesongen til damelaget er såvidt ferdig. En skulle tro Eli Landsem har hatt nok å henge fingra sine i det siste nå som hun har hatt ansvaret for trening og kampledelse inn mot a-laget i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. november 2019»

Det er lillelørdag og dagboka i dag myser mest lørdag og kampen om Kong Haralds pokal.

Hei til Heien Hansen
Sesongen til damelaget er såvidt ferdig. En skulle tro Eli Landsem har hatt nok å henge fingra sine i det siste nå som hun har hatt ansvaret for trening og kampledelse inn mot a-laget i en sesongavslutning som ble krona med sølv og Champions League, men neida. Klubben melder på sin side at Sigrid Heien Hansen har blekka en kontrakt med klubben. Heien Hansen har mye rutine for alderen og har i å vært kaptein på Kølabånn. Vi får en allsidig spiller som både kan spille midtstopper og midtbane – og hun valgte oss fremfor bøfla. Det er nok noe som blir lagt merke til, da de har vært og er lokomotivet i norsk damefotball. De av oss som har levd noen år vet også at togulykker har en tendens til å skje på Lillestrøm.

Denne måten å bygge lag på er noe herrelaget burde merke seg. Det er faktisk slik at det kan være positivt å få inn nye spillere tidlig og få spillertroppen samspilt før sesongen starter er et gode. Hører dere Ingebrigtsen og Tjernås?

Cupfinale – info
Klubben er ute med litt info angående den nært forestående cupfinalen mot Bøfla.

Kampstart er kl 16:00 førstkommende lørdag og kampen spilles i Telenor Arena.

Har du ikke skaffet deg billett kan du bestille det HER. Prisen er koselige 0,-, så alle dere som er prissensitive når det gjelder å møte på kamp. Denne kampen er det perrrrfekte kinderegget; kanarigrill i 2×45, hente hjem sølvtøy og en billettpris som er innafor.

Og så er det på tide å få en av de beste Vål’engasangene på hjernen igjen:

Vålerenga i dag
Det er ikke så fryktelig mye som skjer i dag, men hvis du er i nærheten av Jordal i dag så spiller U-11-laget i hockey mot vår gamle nemesis Furuset kl 18:30 i Ungdomshallen.

Legg igjen en kommentar